Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Trip

IAESTE Hungary

"Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete"

A legrosszabb fajta

Választható tárgyak...

DUE Sajtófesztivál 2003

Ultimate levlista-guide

Fontos, hogy mindig őrizzétek meg higgadtságotok, ne írjatok indulatból (vagy részegen, ugye? :-)) levelet, nagyon bántó lehet egy-egy eltúlzott szó is.

Kívül az időn

2003-as rendezvénynaptár

ÚjVár, Táncklub, Banális és a többiek.

Villanykari Szakestélyek

A Műegyetemen pár évvel ezelőtt kezdtek szakesteket tartani. A Közlekedésmérnöki Kar hallgatóinak egy lelkes csapata vállalta fel az úttörő szerepet, de hamarosan a többi karon is kezdett meghonosodni a diákéletnek ez az üde színfoltja.

Túlélési útmutató

Ha, ha, ha...

Ha lenne egy könyvtáram, akkor valószínűleg reggel csak 10 órakkor nyitnám ki. Ugyanis ha az elsőre még nem is, de a második órára már az emberek nagy része bejár, s így nem lenne gondom a reggel újságot olvasni szándékozókkal.

Ha lenne egy könyvtáram, akkor valószínűleg délután csak 4 óráig tartanám nyitva. Ezzel elkerülhetném, hogy iskola után valaki is olvasni, vagy esetleg kölcsönözni tudjon.

Ha lenne egy könyvtáram, akkor a legjobb könyveket biztosan nem engedném meg kikölcsönözni, nehogy valaki a földszintnél magasabbra vigye fel, mert a légnyomásváltozás esetleg ártana neki. Meg különben is. Ezek a könyvek zömmel katalógusok, amire egy mérnöknek csak tervezéskor van szüksége. Ez az alkalom meg úgyis olyan ritka egy mérnök életében.

Ha lenne egy könyvtáram, akkor szinte teljesen biztos, hogy vennék bele egy több százezer forintos fénymásoló gépet. De használatát csak könyvtári anyagok másolására engedném meg, mert a legtöbb ember a könyvtári könyveket fénymásolni jár a könyvtárba. Meg különben is. A végén még a fénymásolásból bejövő pénz fedezné a gép működési költségeit, uram bocsá' még hasznot hozna.

De sajnos nincs könyvtáram, se nekem, se több száz kollégistának.

-ro-