Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

EHK-tükör

Morál

"... nem divat már a lakókörnyezetre odafigyelni."

Néhány név a kollégiumból

Avagy kinek kell köszönni.

Vers-elő (folytatás)

Tűz van, babám!

Műegyetemi Kórus tájékoztató

ARTulcsapás

Újra itt az R-Klub!

Fegyelmi határozat

Béke

Megérti majd saját magát, és a múlton már úgysem változtathat, már csak tanulni lehet és kell belőle...

Beköszöntő

Mint az a címlapról is kiderült, közös számmal jelentkezik ezúttal az Impulzus és a Toronyhírmondó. Az ok – ha úgy akarjuk – meglehetősen prózai: az elmúlt félévben fej-fej mellett jelent meg a két kiadvány, hetente váltva egymást.

Ennyi idő alatt a két szerkesztőség inkább együttműködött, mintsem rivalizálni kezdett volna. Címünknek is ez az egyik apropója: a "pertu" jellemzi azt a viszonyt is, amelyben a két szerkesztőség áll egymással. Távol álljon tőlem, hogy a lap címét magyarázzam, de az írásmódban elrejtett tartalom – valószínűleg – nem is igényli ezt. Mindenesetre a "two" a két újság közösségére utal, közösségre ebben az újságban, lapgazdánkban, vagy akár felelős kiadónk személyében. Aki e pillanatban, ha nem is egy "per", de fegyelmi eljárás főszereplője a karon, felelős kiadói ténykedése miatt. Közös tehát az az aggodalmas várakozás is, amellyel erre az ügyre tekintünk, hiszen – ha akarjuk, ha nem – a fegyelmi bizottság bölcsességén most sok minden múlik.

Ezzel a rövid felvezetéssel szeretném minden kedves olvasónknak jóindulatába ajánlani a lapot, amelyet – reméljük – még sok Impulzus és sok Toronyhírmondó követ, s talán, valamikor a távoli jövőben születik még újabb közös szám is.

Dénes Ferenc