Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Csak gondolatok

Világkép

20 éves a PC

"Becsapjuk magunkat azzal, hogy mennyi minden újat tud a gépünk, pedig pont a PC-nek köszönhetjük, hogy ennyire lemaradtunk."

Az üzenet

Egy kutatócsoport kitalált egy lexikont, amely néhány oldalon tartalmaz mindent, amit odaát tudni kell rólunk, és először rajtunk, embereken tesztelte, hogy mennyire dekódolható a mondanivaló.

Schreiner Csaba (edward)

Extrapoláció

Gólyatábor

Subject: Popper

WLAN

Jövőpárti este

EHK-tükör

Inkvizíció

Kedves tüskéshátú barátom. Mint valószínűleg Te is sejted, az Egyház tanainak nemtudása nem mentesít a Jezsuiták előtt.

Nem óhajtjuk kinyomozni, hogy kisbírótok nem dobolta-é ki a hírt, vagy csak Te felejtetted el füleidet szorgosan hegyezni.

Egyszerűen felhívjuk a figyelmedet a tényre, hogy János Pál (vagy valaki más) rendelete alapján a Föld lapos. Ezen túlmenően azonban quavis modo tilos a fenti tényről beszélni, nehogy még a gyanú árnyéka is felmerüljön.

Tehát ne csodálkozzál azon, hogy inkvizíciótól rettegő testvéreink csak arról mernek cikket írni, hogy a palacsinta gömbölyű. Hiszen mindenki tudja, hogy a palacsinta lapos. Mert ami gömbölyű, az a szendvics. Ezt mi nagyon jól tudjuk.

Tehát mielőtt felebarátodat keresztre feszítenéd, amiért látszólag értelmetlenségeket beszél, ne feledd el, hogy az értelmes dolgot kimondani ma (már megint) nem szabad.

S mielőtt másokra követ hajigálnál, inkább gondold meg – pont Te, mint akinek a tilalmat nagyon is jól kellene ismernie –, hogy mit is beszélsz, s hogy a másik mit akart mondani.

-ncs-