Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

HK news

Jött egy Mozdony.

Nyomdatörténeti barangolások – második rész

A négy fő szín a Cián, vagy Kék (Cyan), a Bíbor, vagy Ciklámen (Magenta), a Sárga (Yellow) és a Fekete (blacK), azaz CMYK.

A Köztársasági Ösztöndíjasok

Interjú Dr. Pongor György tanár úrral

A német nyelvű képzés

Mindentudás Egyeteme

Sajtóközlemény

Impresszum

Virgin Steele

"For best result play at maximum volume!"

Németh Tamás és Rancz Lajos

Elmúlt már 18 éves?

Kis hölgyünknek valószínuleg kimaradt az éjszaka, vagy alapból g*ci nevelést kapott, mert alázni kezd: "Mit gondol, miért vártunk már néhány perce itt maga mögött?"

Inkvizíció

Kedves tüskéshátú barátom. Mint valószínűleg Te is sejted, az Egyház tanainak nemtudása nem mentesít a Jezsuiták előtt.

Nem óhajtjuk kinyomozni, hogy kisbírótok nem dobolta-é ki a hírt, vagy csak Te felejtetted el füleidet szorgosan hegyezni.

Egyszerűen felhívjuk a figyelmedet a tényre, hogy János Pál (vagy valaki más) rendelete alapján a Föld lapos. Ezen túlmenően azonban quavis modo tilos a fenti tényről beszélni, nehogy még a gyanú árnyéka is felmerüljön.

Tehát ne csodálkozzál azon, hogy inkvizíciótól rettegő testvéreink csak arról mernek cikket írni, hogy a palacsinta gömbölyű. Hiszen mindenki tudja, hogy a palacsinta lapos. Mert ami gömbölyű, az a szendvics. Ezt mi nagyon jól tudjuk.

Tehát mielőtt felebarátodat keresztre feszítenéd, amiért látszólag értelmetlenségeket beszél, ne feledd el, hogy az értelmes dolgot kimondani ma (már megint) nem szabad.

S mielőtt másokra követ hajigálnál, inkább gondold meg – pont Te, mint akinek a tilalmat nagyon is jól kellene ismernie –, hogy mit is beszélsz, s hogy a másik mit akart mondani.

-ncs-