Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Bemutatkozik a Vackor Család

A mostani és a jövő félévre már vannak konkrétabb elképzeléseink. Az idei Qpán a színdarabok között néhány Monty Python jelenetet fogunk előadni, majd november végén, a Kultúr Reszort fesztiválján is szeretnénk egy vagy két előadással fellépni.

Szitázó

Y2K

"...nem február 29."

Cím nélkül

Sch Kórus

Beszámoló a Hallgatói Képviselet tevékenységéről

Ami a jövőt illeti, a Kari Tanács egy döntése elvileg lehetővé teszi, hogy 2004 szeptemberében az informatika szakon már kétlépcsős formában induljon meg a képzés.

Impresszum

Ismét tandíj

Temetés

"Szegény elhunyt most ugyan kicsit kellemetlenül érzi magát ..."

WC-papír maffia egy budapesti kollégiumban

Varga István, III. info

Már elsős korom óta foglalkozom a Dékáni Hivatalban adminisztratív ügyekkel. Ennek kapcsán kerültem a HK közelébe is, ahol a Tanulmányi Csoporthoz csatlakoztam. Én tartom karban a választható és doktorandusz tárgyak adatlapjait, és képviselem a karunkat a Természettudományi Kar Kari Tanácsában. Részt vettem a KTVSz kialakításában, és az OHV bizottság munkájában. Az Impulzus szerkesztőjeként a hallgatókat érdeklő aktuális témákról írok cikkeket. Ezenkívül segítek a kari órarend elkészítésében, az ütemezést hallgatói szemmel igyekszem barátságosabbá tenni, különös tekintettel a keresztféléves órák beosztásának racionalizálására.

Másodéves korom óta igyekszem segíteni az alsóbb évfolyamra járókat, főleg az elsősöket, hiszen sokszor jól jöhet egy felsőbbéves tapasztalata. Úgy gondolom, hogy ilyen helyzetekben eddig is mindig megkereshettetek.

Munkám során sok problémával találkoztam már, és az eddig szerzett tapasztalataimat főleg arra szeretném felhasználni, hogy ahol tudok, ezeken javítsak. Arra törekszem, hogy az adott probléma egyszeri megoldásán túl általános esetekben is használható módszereket találjunk, hiszen felesleges erőpocsékolás, ha több embernek, esetleg több évfolyamnak kell ugyanazokkal a nehézségekkel szembenéznie, mert mindig csak átmeneti megoldások születnek.

Köszönöm, ha szavazatotokkal támogattok céljaim megvalósításában.

E-mail cím: vistvan@inf.bme.hu