Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

"A Házban a múltban, a Házért most is"

Az a tapasztalatom, hogy sajnos a kollégistákat nem igazán érdekli a kultúra, de ezen szerintem még lehet változtatni. Ebben a korban alakulnak ki az olyan szokások, hogy elmegy-e az ember egyszer-egyszer színházba, kiállításra, vagy csak otthon ül, és kizárólag bulizni megy el.

E!

KGy – melléklet

Tisztségviselők, ösztöndíjasok, díjazottak

A Köztársasági Ösztöndíjasok

Az egyetlen barát

"Engem senki sem szeret"

Budapest

Szórakozás, strandok, teaházak, kávézók, sportolás, hard-kultúra

Erdélyi Tamás

"Miért ez volt életem legjobb gólyatábora?"

"Gondoltam, ha ezt mind a 600 gólyával betarttatják, akkor tudnak valamit."

Csajozási tanácsok, amiket érdemes betartani

Objektum-orientált főzés

"...alternatív elnevezése az igénytelen konyhaművészet."

Varga István, III. info

Már elsős korom óta foglalkozom a Dékáni Hivatalban adminisztratív ügyekkel. Ennek kapcsán kerültem a HK közelébe is, ahol a Tanulmányi Csoporthoz csatlakoztam. Én tartom karban a választható és doktorandusz tárgyak adatlapjait, és képviselem a karunkat a Természettudományi Kar Kari Tanácsában. Részt vettem a KTVSz kialakításában, és az OHV bizottság munkájában. Az Impulzus szerkesztőjeként a hallgatókat érdeklő aktuális témákról írok cikkeket. Ezenkívül segítek a kari órarend elkészítésében, az ütemezést hallgatói szemmel igyekszem barátságosabbá tenni, különös tekintettel a keresztféléves órák beosztásának racionalizálására.

Másodéves korom óta igyekszem segíteni az alsóbb évfolyamra járókat, főleg az elsősöket, hiszen sokszor jól jöhet egy felsőbbéves tapasztalata. Úgy gondolom, hogy ilyen helyzetekben eddig is mindig megkereshettetek.

Munkám során sok problémával találkoztam már, és az eddig szerzett tapasztalataimat főleg arra szeretném felhasználni, hogy ahol tudok, ezeken javítsak. Arra törekszem, hogy az adott probléma egyszeri megoldásán túl általános esetekben is használható módszereket találjunk, hiszen felesleges erőpocsékolás, ha több embernek, esetleg több évfolyamnak kell ugyanazokkal a nehézségekkel szembenéznie, mert mindig csak átmeneti megoldások születnek.

Köszönöm, ha szavazatotokkal támogattok céljaim megvalósításában.

E-mail cím: vistvan@inf.bme.hu