Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Shaolin Kung Fu Magyar Bajnokság – Amit eddig csak filmen láttál

Boldog születésnapot, J.R.R. Tolkien!

Élménybeszámoló az "Egy rég várt ünnepély"-ről

Anno universitas

Bizonygató

VVER 440/213, Bzmot

A Schönherz Kollégium tavaszi féléves rendezvénynaptára

Diákhitel

"...de erre még később kerül sor"

Szakkollégiumok találkozója – Tőserdő 2003.

Nem egyszerű megfogni, hogy mi a közös ezekben a közösségekben, amelyek ilyen sokféle szakterületről érkeztek. A szakkollégium fogalmának definiálása szinte örök téma a szervezetek között, ebben a tekintetben egy alapkő a közel tíz éve lefektetett szakkollégiumi charta.

"Újabb biztonsági rés az Outlook Expressben..."

Döbb

"Ülök a Francia Intézetben..."

Varga István, III. info

Már elsős korom óta foglalkozom a Dékáni Hivatalban adminisztratív ügyekkel. Ennek kapcsán kerültem a HK közelébe is, ahol a Tanulmányi Csoporthoz csatlakoztam. Én tartom karban a választható és doktorandusz tárgyak adatlapjait, és képviselem a karunkat a Természettudományi Kar Kari Tanácsában. Részt vettem a KTVSz kialakításában, és az OHV bizottság munkájában. Az Impulzus szerkesztőjeként a hallgatókat érdeklő aktuális témákról írok cikkeket. Ezenkívül segítek a kari órarend elkészítésében, az ütemezést hallgatói szemmel igyekszem barátságosabbá tenni, különös tekintettel a keresztféléves órák beosztásának racionalizálására.

Másodéves korom óta igyekszem segíteni az alsóbb évfolyamra járókat, főleg az elsősöket, hiszen sokszor jól jöhet egy felsőbbéves tapasztalata. Úgy gondolom, hogy ilyen helyzetekben eddig is mindig megkereshettetek.

Munkám során sok problémával találkoztam már, és az eddig szerzett tapasztalataimat főleg arra szeretném felhasználni, hogy ahol tudok, ezeken javítsak. Arra törekszem, hogy az adott probléma egyszeri megoldásán túl általános esetekben is használható módszereket találjunk, hiszen felesleges erőpocsékolás, ha több embernek, esetleg több évfolyamnak kell ugyanazokkal a nehézségekkel szembenéznie, mert mindig csak átmeneti megoldások születnek.

Köszönöm, ha szavazatotokkal támogattok céljaim megvalósításában.

E-mail cím: vistvan@inf.bme.hu