Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Fomalhaut

"...azok az álmok akár igazak is lehetnének."

McQpa

Minőség a kezdetektől

U Make The Rules – We Make The Noise

Három óra után jött a Members of Mayday, és ezzel kezdődött meg az önfeledt tombolás. Minden kéz a magasban.

Rövid hírek Házunk tájáról

Nőnap - Átköltözés - KGy - Dezső - SPOT - Szakkoli - Szponzor Csoport

Kommersz magyarságtörténet két felvonásban

Az Ezeregyév kicsit azokra a filmekre emlékeztet, amit az effektek adnak el. Persze bizonyos szempontból lehet, hogy ez így jó, mert másképp biztos kevesebben lennének rá kíváncsiak.

Bor, igény, kultúra

Informatikus tanterv - ma és holnap

Misztikus (?) KDJB - szoctám és társai

Csillagtúra reklám

Mint kertben a virágok...

"És ezek a virágok... milyen szépek..."

Új Vár Klub

Az Új Vár Klubról elmondhatjuk, hogy mindig a "kor"-nak megfelelő stílusú zenei repertoárral várja a szórakozni vágyó fiatalokat. Ma már nem csak a zenében követi a kort, hanem technikai felszereltségben is. Bizonyítja ezt a rengeteg fényeffekt, hangosítás, ami egy mai modern diszkóhoz szükséges.

Régebben a Várklubnak rengeteg gondja volt a korábbi rendezőkkel és a környékbeli lakókkal (előbbieknek a KKB, utóbbiaknak a kiszűrődő zajok és a hazafelé tartó mámoros fiatalok nem tetszettek), de szerencsére lassan rendeződött a helyzet.

A nyugodt szórakozást csak a rendezők határozott fellépésével lehet biztosítani. Ezért van az, hogy ha valaki rendező akar lenni, akkor igen kemény felvételi procedúrán – ún. "próbázáson" – kell átesnie.

A Várklub ma a kollégium legnagyobb bevételi forrása. Ha nem lenne, jóval kisebb anyagi keretek között működhetnének a kulturális körök, nehezen tudná támogatni a KKB a szakmai köröket, nem lehetne megcsinálni azokat a felújításokat a kollégiumban, amelyek szükségesek, de az egyetem nem tud pénzt biztosítani rá. A bevétel főleg a büféből és az alkalmi – külsős – belépőkből származik. A kollégisták számára a Várklub kedvezményes belépést biztosít – hiszen valahol még mindig a kollégisták rendezvénye. A bulik pénteken és szombaton zajlanak, az aktuálisan kedvelt együttesekkel.