Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Túlélhetjük-e a technikát? - III. rész

"Háború. Milyen furcsa is ez a szó – s milyen nagy szerencse, hogy többségünk nem tudja igazából, hogy mit is jelent."

Fesztivál7

A legnépszerűbb program a Pintér Béla társulata által hétfőn bemutatott Népi rablét című színdarab volt.

Impresszum

Címlappályázat

Aktuális ZOH!

Führer Lívia (Lívi)

Sokat éltél vidéken és nem fejlődött ki az agyad!

Interjú Füstöss Lászlóval

– A Borpatikában gyakran lehet Önnel találkozni? – A kötetlen diskurzus érdekében egy héten egyszer elő szoktam fordulni, de különösebb illúziói ne legyenek, mert általában egy hosszúlépéssel beérem.

"A Schönherz kolesz nem apácazárda..."

Szótár Schönherzeseknek és nem ittlakóknak.

Néhány szó a jegyzetekről

EHK-tükör

"Nem a részvétel, a győzelem, hanem a fontos."
A fenti furfangos mondatot egy jól frekventált helyen olvastam. Olyan, mint a: Miért temetkezik az indián a hegyoldalba? Mert ott van a temető...

Az új OHV-val bizonyára mindenki találkozott már. Az új formátum remélem nem riasztott vissza senkit.

Jövő ősszel is lesz Regatta (de OHV is). Erre vonatkozóan az EHK megkezdte a szervezést. Remélem, most már tényleg nyerünk. Az 1998/99 II. félévére vonatkozó lakhatási támogatást valószínűleg a júniusi kifizetésekkel fogjátok megkapni. Erről a HÖK-ök biztosan plakátolni fognak. Ha mégse, akkor írj az EHK e-mail címére.

Lezárult az Egyetemi BME Ösztöndíj pályázat. A nyerteseket értesítettük. Ha lemaradtál róla, a jövő félévben újra próbálkozhatsz.

Mint tudjátok, (tudjátok, mert én leírtam) szeptembertől új TVSz lép életbe. Az új TVSz-t mindenki meg fogja kapni. A kezébe, papír formátumban. Erre az egyetem vezetése tett ígéretet. Közkincs lesz.

Az aktuális pályázatok és felhívások a következők: a balatonlellei és az öntevékeny körök pályázatai feldolgozás alatt állnak, a nyerteseket értesítjük. Idén is kiírásra kerül a Köztársasági Ösztöndíj pályázat. A "Manager Képzés" Alapítvány pályázatának beadási határideje június 30. A Siemens cég két pályázatot is kiírt. Az egyik a doktoranduszokat, a másik a diplomázókat célozta meg. Pályázatot hirdet a Dunaferr Rt. és a TVK Rt. is, amely pályázatokon a Dunaferr-díjért, illetve a TVK-díjért lehet versengeni. Az "Ipar Műszaki Fejlesztéséért" Alapítvány is közzétett egy pályázatot, mely szerint ők a Kiváló Minősítésű Diplomamunka Díjra keresnek pályázókat. A pályázati feltételekről bővebbet a hirdetőkön találtok. Tanulmányozzátok szorgalmasan.

Ha van valami égbekiáltó problémád, írd meg nekünk! E-mail cím: ehk@sc.bme.hu. Az EHK honlapja folyamatos felújítás alatt áll. Továbbra is, rendületlenül. Ezt már olvastam valahol. Lehet, hogy az előző EHK-tükörben?!

Veres Gábor (Tsóka)