Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kedves Hallgató Kolléga!

EHK-tükör

"Valószínűleg most írom az utolsó EHK tükrömet."

Barcelona-Dakar

Tíz éves a Black-Out

Egy őszi nap (avagy a Csend)

"Elalszom, egy tömött nagyvárosról álmodom, zajaival együtt. Felkelek, de Csend van. "

Impresszum

Király Dénes (Dezsőke)

(BME vs. SZIF) vs. Hallgató

"Senki sem foglalkozott a dologgal..."

Aikido a BME-n

Az edzések nagyon jó hangulatban telnek el, ez, kérem, nem a sztrítfájter-őrző-védő-bulldog-képző.

A ház őrei

Beszélgetés a SchönherzŐrség vezetőjével

Casanova bál

A Qpa egyik legérdekesebb és talán a legtöbb embert megmozgató eseménye a Casanova bál (más vélemények szerint a 100-as sörváltó). Hát idén is kitettek magukért a csapatok, este 10-kor szinte tele volt a két nagyterem lányokkal. Sajnos némelyik hozta a hozzájuk tartozó fiúkat is (szériatartozék). Bár mind a két teremben tuc-tuc zene szólt, a DJ-k igazán mindent megtettek.

Kicsit meglepődtem, mikor a bejáratnál rám tukmáltak egy matricát és egy kis füzetet. Azoknak, akik nem tudnák: a matricán egy kis szám volt, és a kis füzetben előre megírt szövegek, plusz egy pár üres oldal. Mindenki kiragasztotta a matricát, és így a számok alapján lehetet üzenetet küldeni, (mint például mosolyogj, ha le akarsz velem feküdni), a címzett pedig a földszinti nagyteremben kitett kivetítőn meglátta a számát, és mehetett az üzenetért. Szerintem nagyon aranyos ötlet volt. Bár én inkább a szóbeli ismerkedés híve vagyok.

Először kint egy érdekes formáció lépett fel, a Bisztró Baleset, az extravagáns külsejük ellenére egész jók voltak. Aztán jött a VIP, a lányok kedvence, a földszinti nagyterem meg is telt.

Kicsit kesőbb pedig jött a Chippendale show, na ebből nem sokat lehetet látni, nem mintha érdekelt volna, bár a sorok között én egy-két fiút felfedeztem. [Persze, vigyáztak a nőjükre – Tom] Mindenesetre a kislányos sikongatásokból ítélve a lányoknak tetszett a műsor. [Én megkérdeztem jópárat, szerintük ez már túlzás volt. Hát igen, hiába jó izmos meg helyes egy srác, azért rózsaszínű tangában nem semmi látvány – Tom]

Végül is jó buli volt, sok lánnyal, sok részeg koleszossal; hát igen, így néz ki egy Casanova bál.

Strang