Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

ÁB-sok listája

2000/2001-es tanév, tavaszi félév

Újabb hírek diákhitel ügyben

A KSZK jelenti...

Impresszum

Mediterrán órák

Ez az első alkalom, hogy Pécsre megyünk, így megpróbáltuk felidézni a városról szóló ismereteinket. Kispál és a Borz. Női kosárcsapat. Egyetemváros.

Nagyernyei Nemes Dániel

Találkozunk szerdán

Beszámoló a 2001. évi ACM programozási versenyről

"...jó szervezési készség, az algoritmusok elméletében való jártasság, kiváló problémamegoldó készség és pontos kódolási képesség szükséges."

Erdélyi Boróka (Boro)

20 éves a PC

Az alapmodell 16 Kbyte memóriát és MDA-t (Monochrom Display Adapter, egyszínű karakteres kijelzés), de a csúcsmodell is csak 64 (később 256) Kbyte memóriát és CGA-t (Color Graphics Adapter, 16 színű karakteres és max. 4 színű, fix palettás grafikus képernyő) tartalmazott.

Olvasd el!

...naponta ötször. Olvasd hangosan, hogy halljad a hangod. Olvasd határozottan, higgy benne! Próbáld meg, nyerhetsz vele!

Leülök tanulni, mint állat. Csak arra koncentrálok, hogy most meg fogom teljesen érteni azt, amibe belefogok. Ez a tárgy valójában nagyon érdekes. Milyen jó lesz, akkor, amikor már végzek vele, és mindent értek, teljesen átlátom az anyag összefüggéseit. Én fogom írni az egyik legjobb dolgozatot. A tárgy nagyon érdekel, milyen jó lesz, amikor már teljesen értem az anyagot, és azt mondhatom, hogy: "Ááá, tényleg milyen egyszerű volt!".

Kényelmes szék, beleülök tanulni. Teljesen kikapcsolok mindent. Gondolataim nem szállingóznak mindenfelé. Csak az anyagra koncentrálok.

Repeat