Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kovács Csaba Tamás (Tsaby)

Koncertajánló

A Napsugár Játéka

Gyorsan összekészülődtem, felöltöztem, s mire megállt a vonat, épp odaértem az ajtóhoz. Felnéztem az égre, mely még mindig csodálatosan ragyogott, a felhőkön táncot járt a megannyi napsugár, és éreztem: mégiscsak szép az élet, még akkor is, ha holnap vizsgám lesz...

Tandíjfizetési Szabályok az 1999/2000. tanév 2. félévére a Villamosmérnöki és Informatikai Karon

VERS-ELŐ

Kiadványkészítés és igényesség (egyszerre!?)

A német nyelvű képzés

Jövőpárti este

MAFC vitorlásszakosztály

"...gyorsan rohanok Neptun istenünkhöz..."

Sporthírek

Huber Krisztián (Mathifou)

Kollégistaként elsős korom óta aktívan tevékenykedem a Hallgatói Önkormányzatban. Két évig főrendezője voltam a FeCat rendezvénynek, majd egy évig a KKB-ban dolgoztam (KKB-tag voltam).

Büszke vagyok, hogy a Szent Schönherz Senior Lovagrend lovagja lehetek, ahol öreg motorosként a seniorok működését igyekszem segíteni. Egy évig a Schönherz Kollégiumért Alapítvány kuratóriumának tagja voltam. Mióta megválasztottak EHK képviselőnek, egyetemi szinten foglalkozom a hallgatók érdekképviseletével. Az egyetem mellett több éve részt veszek az országos hallgatói képviselet, a HÖOK munkájában is.

Olyan Hallgatói Képviseltben szeretnék dolgozni, amely igazi csapatként tevékenykedik, és az egyes területeket (oktatás, EHK, gazdaság, diákjóléti) kisebb csapatok dolgozzák fel. Nagyon fontos az emberek közötti információáramlás, és hogy minden tagnak igénye legyen információkra. Fontosnak érzem, hogy a Karon értéke legyen ha valaki ezen falak közül kiindulva egyetemi, országos szinten is tevékenykedik, és soha nem felejtette el honnan indult.

Jelenlegi tevékenységeim

Egyetemi Hallgatói Képviselet (EHK) – Egyetemi Tanács

EHK tagságomból adódóan az Egyetemi Tanács tagja is vagyok, ahol a Gazdasági Bizottságban tevékenykedem. Egyetemi szintű hallgatói testület tagjaként igyekszem a hallgatók ezen belül a villanykari hallgatók érdekeit megjeleníteni az összegyetemi döntések során.

Hallgató Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK)

Több éve tagja vagyok a HÖOK választmányának és az EFOTT bizottságának is, amely a rendezvény szervezésére beérkező pályázatokat bírálja el, és ellenőrzi a megvalósítását is. A HÖOK munkájában én foglalkozom a kollégiumokkal is.

Kari Tanács – Kari Hallgatói Képviselet

A Kari HK-t igyekszem megismertetni ezen szervezetek működésével, és tájékoztatni az ott aktuális ügyekről. Másreszt ezen szervezetekben képviselem a Kari HK álláspontjait. Feladatom már főleg nem a kar belügyeire vonatkozik.

Jövőbeli terveim

Az egyetemi és országos hallgatói szervezetben szeretnék továbbra is dolgozni úgy, hogy az ott születendő döntések a hallgatók, kari hallgatók érdekeit szolgálják. Továbbra is fontosnak tartom, hogy a hallgatók és a Kari HK tájékozottak legyenek az egyetemen, illetve országos szervezetekben zajló ügyekben. Feladatomnak tekintem ezért, hogy az információáramlást elősegítsem.

Bizalmad előre is köszönöm.

E-mail: mathifou@sch.bme.hu