Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Csernozjom Tourist

A Microsoft segít a tanulásban!

Az előadások egy kb. egy órás bemutatóból állnak, és utána baráti légkörben, tea mellett tetszőleges témában lehet kérdéseket feltenni, beszélgetni. Jelen esetben lehetőség volt egy picit kézbe venni és kipróbálni a TabletPC-t.

Eddigi Kupagyőztesek

Führer Lívia (Lívi)

Etimológia

Fejes Róbert (Sziffrid)

50 éves a Villanykar

Mi legyen egy pizzán?

Sajtófesztivál

"A miniszterelnök úr szereti a Danone-termékeket?"

Túlélhetjük-e a technikát? - III. rész

"Háború. Milyen furcsa is ez a szó – s milyen nagy szerencse, hogy többségünk nem tudja igazából, hogy mit is jelent."

"Ha nincs Benedek, nincs szeretet!"

"Ez a hír is abszolút breaking: szeptember 20-án 22:00-kor a Schönherz Kollégiumban (BME, XI. Irinyi u.) a Vizsgatemető sztárvendége a Mester: UHRIN BENEDEK!" – hirdette az UBFC honlapja nem sokkal a Vizsgatemető nyitóbulija előtt.

Még semmi nem volt biztos, mi sem tudtunk semmit, de már mindenki erről beszélt. (Csak tudnám ki köpött...) Az elsősök nem akarták elhinni, a rajongók számolták visszafelé a napokat, az ellendrukkerek hangosan utálkoztak, de végül rengetegen eljöttek. Mindenki a Mestert akarta látni. Először persze féltünk szerdára tenni a bulit, mert hát azért a KEK-kel párhuzamosan... A nagy napon végre megnyugodhattunk, idén is lesz Vizsgatemető. És lett is. A Mester színrelépése külön könyörgésre majdnem fél órát csúszott, mivel a hatalmas tömeg nem tudott elég gyorsan bejutni. Soha nem látott sor (!) kígyózott a bejárat előtt, a pénztárnál alig győzték kiadni a jegyeket. Az FNT teljesen (!) megtelt. Az emberek már tombolva követelték a Mestert. És egyszer csak elkövetkezett a várva várt pillanat, a Mester, Uhrin Benedek a színpadra lépett, (a 1015-ből) leszállt közénk, itt volt. Ünneplés, őrjöngés, tapsvihar. Szegény alig tudott megszólalni. És végre kezdetét vette a móka, felcsendültek a rég várt dallamok. Az UBFC videózott, a SPOT fényképezett, és még a BSTV is ott volt, jól! A számok alatt éneklés, köztük tombola. A közönség egy emberként üvöltötte: "Szeretünk Benedek!". Sajnos kevesen értették meg, hogy a Mester művészete valójában a szeretetről szól és nem kizárólag Rebekáról. A "Kis patak" sem az énekelhető refrén miatt nyerő, hanem mert arról szól, hogy az emberek abból öntözik a földjeiket és ez milyen szép. Mindenesetre a legemlékezetesebb jelenet talán az volt, amikor a barátja nyakában ülő lányt a tömeg lekapta a magasból és kezdetét vette a VT-ben még példátlan crowd-surfing. Végül, közkívánatra mindannyiunk kedvence "Rebeka", majd a "Kis patak" következtek. A közönség extázisban. Közben már szerveztük a testőrséget a Mester kimenekítésére, ekkora védelmet még Michael Jackson sem kapott fénykorában. (Ki az egyáltalán?) Ééééééés, Benedek elhagyta az épületet. Sugárzó arcok a folyosókon, "A Mester kezet fogott velem!". Itt volt, elment, vége. És kezdetét vette az igazi, hamisítatlan Vizsgatemető. Gyertek el máskor is!

Zsigmond
Info: http://vizsgatemeto.sch.bme.hu