Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Szakmai Könyvtár

A villamosmérnöki és informatikai szakkönyvek mellett katalógusok és szakfolyóiratok is az érdeklődők rendelkezésére állnak.

Borbély Zsolt

Jöttünk. Láttunk. Győztünk?

Impressziók – II.

Mikromechanika Japánból.

Villamoskari induló

Villanykari nóták

Kék Osztriga

Sajtból van a gond

13 éve írtuk

Új helyen az Impulzus szerkesztősége

Szabaddá vált a menekülési útvonal

Arcoskodás

Újra itt az R-Klub!

Vizsgatemető

A Vizsgatemető 1995 februárjában két nagy múltú rendezőgárda, a Villanytanya és a Nápolyi egyesüléséből született. Az elmúlt évben jelentkező szervezési nehézségek leküzdése után újult erővel indultunk el. A kör célja elsősorban az, hogy hétfőnként (a FeCat-tal váltva) kulturált szórakozási lehetőséget biztosítson a Schönherz Kollégiumban az egyetemista és főiskolás fiatalság számára, ezért a 21 órától hajnali fél 3-ig tartó rendezvényre csak diákigazolvánnyal lehet bejutni.

Bulink kellemes szórakozási lehetőséget nyújt a vendégeknek, a büfé a gyors kiszolgálással, a forralt borral és a melegszendvicsekkel csak növeli a sok hölgy által már amúgy is emelt hangulatot (a vendégeink fele hölgy). Zenei repertoárunkban a legújabb, dallamos zenék mellett a nosztalgia jellegű számok is megjelennek. A jó hangulat garantált!

A rendezőgárda villamosmérnök és informatikus hallgatókból áll, kicsiny közösségünket vacsorákkal, kirándulásokkal próbáljuk erősíteni.

Tehát ha szeretnéd kellemesen indítani a heted, akkor vár a Schönherz!