Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Szakmai könyvtár

Vándor

Rövid hírek Házunk tájáról

Azért nézzétek meg a KIR-t is.

Az utcán?

Új néven a Sysdata Kft.

A magyar szakembereknek a digitális telefonközpontok és alközpontok, a mobil rendszerek és alkalmazásaik, a távközlési informatikai rendszerek, az internet és intranet, valamint a közlekedéstechnika területén felgyűlt tapasztalataira és szaktudására elsősorban a nemzetközi piac tart igényt.

"Mi a legőrültebb álmod?"

"Valóra váltjuk!"

Aranyásó Filmklub

Itt jártunk: szélcsatorna

Különösen az olajválság adott jelentős lökést a nyugati fejlesztéseknek. Igen, nagy cégek kicsiny hazánkban végezték az autókhoz képest hátrafelé mozgó talajt szimuláló futószalaggal az első szélcsatornás tesztjeiket.

Schönherz Hegymászó Kör

A Kecskehegy áthajló repedésein vagy a mediterrán hangulatú hegyoldalból kikandikáló Oroszlán-sziklákon való felkapaszkodás során belekóstolhatunk a sziklamászás szépségeibe.

Az üzenet

Egy kutatócsoport kitalált egy lexikont, amely néhány oldalon tartalmaz mindent, amit odaát tudni kell rólunk, és először rajtunk, embereken tesztelte, hogy mennyire dekódolható a mondanivaló.

Warning! Szubkultúra!

Sokat éltél vidéken és nem fejlődött ki az agyad!

Kedves vidéki gólya!

Amennyiben a címbéli mondatot valaki neked szegezi, ne sértődj meg és bújj el a sarokba (leendő várklubosoknak: ne dobd ki az illetőt az ablakon), mert ez lassan közmondássá válik, és egy szelíd mosollyal társad tudtára adhatod, hogy vetted az adást.

Esetleg odabökheted: - Nyajjá turót!

Szintén nem sértő szándékú a köszönés azon - nem túl bonyolult - fajtája, mikor egy laza "E!"-vel biccent feléd valaki. Ez egyébként kiválóan alkalmas a figyelem felkeltésére is.

Meg minden másra.

Tom