Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

American Beauty

Japán, egy első benyomás

A méretek érzékeltetésére néhány adat: a vonalon csúcsidőben 2-3 percenként követik egymást a dugig tömött szerelvények, melyek egyenként is persze hosszabbak a pesti metrónál, a vonalon 29 megálló van, egymástól átlag 10-15 perc tempós sétányira, a nem túl lassú és egyébként halál pontosan közlekedő vonatoknak kb. 50 perc megtenni egy kört.

Új egyetemi szabályzatok szeptembertől

Műegyetemi Állásbörze Felkészítő Napok 2005

A hagyományosan – már tizenkettedik alkalommal – megrendezésre kerülő programsorozat felöleli az összes témát, amely egyáltalán kapcsolatba hozható az álláskereséssel.

Életkép

Impresszum

Életkép

Mindenki óriási cuccokkal. Az egész délelőttöt azzal töltötték, hogy karácsonyi ajándékokat válogattak.

Ősszel

"Átok"

Mi vár rám?

Előérzet

"Rosszul sorrendezett, nemlineáris emlékképek tűnnek elő."

Új év, új elvárások egy dinamikusan fejlődő, fiatal csapatban!

(Vagy ez már volt?)

Mindenkit üdvözlök az idei első (nem Qpa) Impulzus olvasása közben! Régen találkoztunk, de ez nem azt jelenti, hogy az Impulzus szerkesztősége jól megérdemelt féléves pihenését tölti a Bahamákon. Nyáron elkészítettük a szokásos király Gólyaszámot (korlátozott számban még kaphattok belőle a szerkesztőségben) és az Impulzus Online béta változatát. Ez utóbbit a http://www.impulzus.com címen találjátok, és szívesen veszünk minden segítséget vagy építő jellegű kritikát a site-tal kapcsolatban.

A szerkesztőségi gyűléseket átraktuk hétfőre, úgyhogy ezentúl ha csatlakozni szeretnél szerkesztőink viszonylag kicsiny táborához, vagy csak élőben szeretnél mintát venni egy igazi Impulzus-gyűlés fergeteges hangulatából, valamelyik hét első napján 19 óra után epszilonnal látogass el a Schönherz kolesz 417-es szobájába, ahol sok szeretettel és egy Borkellel várunk minden kedves érdeklődőt. Ez az információ külön aktualitást kap, mivel szeretném felhívni minden kedves villanykaros figyelmét a Nagy Lehetőségre: amennyiben úgy érzed, hogy akár csak egy fikarcnyival is hozzá tudnál járulni az Impulzus pozitív irányba történő elmozdulásához akár az igény, akár a design, akár a tartalom tekintetében, ne fogd vissza magad, és gyere el közénk, vegyél részt e kiemelkedő hagyományokkal rendelkező lap fejlődésében! Nem baj, ha nem értesz igazán semmihez, legfeljebb főszerkesztő lesz belőled. :-)

Kellemes olvasgatást!

Gyenes Tamás