Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Aktuális ZOH!

(El)Kerítés

Vers-elő

Csak gondolatok

Hopp Ferenc Világjáró Klub

Fiókmélye

Műegyetemi Állásbörze Felkészítő Napok 2005

A hagyományosan – már tizenkettedik alkalommal – megrendezésre kerülő programsorozat felöleli az összes témát, amely egyáltalán kapcsolatba hozható az álláskereséssel.

Az Antikrisztus Szava

A cikk születése

"Megittam a vodkát, kiírtam magamból egy tizedét annak, ami bennem van..."

Sítábor '93

EHK-Tükör

Itt a nyár, és vele együtt itt az új EHK-tükör. Hogy ki melyiknek örül jobban, azt döntse el saját maga, de aki a jó időre szavazott, természetesen az is elolvashatja ezt a cikket. Én is a napsütésre szavaznék, de nekem nem olvasni, hanem írni kell ezeket a sorokat.

Az Egyetemi Hallgatói Képviselet az idén is meghirdeti a kedvezményes nyári, balatonlellei táborozásra szóló pályázatot. Hallgatói csoportok jelentkezését várjuk az augusztus 1-től 27-ig tartó időszakra. A részletes pályázati kiírást megtalálhatod a faliújságokon, a kari illetve az Egyetemi Hallgatói Képviselet irodáiban.

Szintén a közelmúltban került kiírásra az öntevékeny köröknek szóló infrastruktúra fejlesztési pályázat, a részletek szintén a faliújságokon illetve a HK irodákban.

Külföldre vágyók figyelmébe ajánlanám, hogy megjelentek a Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság 2001-2002-es tanévre szóló ösztöndíj kiírásai. Info: 462-8047, http://www.fulbright.hu.

Kérdés, óhaj, sóhaj esetén e-mail címünk: ehk@sc.bme.hu.

-bota-