Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

OHV a matematika tanszéken

E!

Gólyabál

Rettegés

IAESTE Hungary

"Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete"

Jövőpárti este

EHK-tükör

"Néhány relaxációs jellegű elbóbiskolás közben kedvenc kari lapunk gyengéden plántálja belénk a híreket."

Kultúros hírek

Szakmai könyvtár

Kolesztöri

Az igazi Casanova

Hát kérem, szögezzük le így mindjárt az elején, hogy én szerenádozni nem voltam. Legalábbis nem ott, ahová a rendezők beosztottak. De épp az egyik lánykoleszban jártunk. Vajon miért? Hát csak készültünk a másnap esti Casanovára... Szóval voltunk négyen, bAbA, Dani, Lecsó meg én. Lent meg-megjelent egy-egy qpacsapat, és nyomták a szívhezszóló "Nád a házam teteje" kezdetű meg egyéb hasonló nótákat. A negyedik emelet környékén – vesztükre – találtunk egy nyitott erkélyajtót, meghallgattunk egy strófát, és úgy gondoltuk, elég gyengén tolják ezek. "Majd mi énekelünk egyet!", gondoltuk, külön poén az ellentétes irány, ugye. Mi mást is választhattunk volna dalnak, mint az "Éliás próféta kiment a pusztába" kezdetű művet? Nem mondom, elég jó lehetett a hangerőnk, bár a vége felé már kezdtünk mind viszonylag bizonytalanok lenni a szövegben. Pont ott tartottunk, hogy elakadtunk volna, mikor a szomszéd bérházból egy – hangjából ítélve – idős hölgy kiüvöltött, hogy – Na, most már fogják be! Erre közösen megegyeztünk, hogy ez volt a tökéletes végszó a mi kis jelenetünkhöz, és tovább osztottuk a szórólapot.

Itt be is fejezhetném a cikket, mert ez a fenti olyan "két kis pedofil, gondolom, és továbbmegyek" jellegű befejező mondat, ám a kalandok sorozatának még nincs vége!

Hiszen volt aznap estére még szórólapoznivaló. Na, abba a bizonyos másik koleszba már úgy kellett belógni. Kezünkben egy-egy köteg rikító narancssárga cetlivel el kellett hitetnünk a portással, hogy mi csak látogatóba jöttünk. Azt is megmondtuk, hogy kihez. Na, ezek után gyorsan kellett cselekedni, ugyanis az, akihez jöttünk, nem létezett, a portás néni pedig ügybuzgóságtól hajtva telefonhoz hívta őt. Így aztán hamar kiderült a panama, és ennek megfelelően kipenderítettek minket a koleszból néhány keresetlen szó kíséretében. Mindez nem csüggesztett minket, másnap kíváncsian vártuk a fáradozásaink eredményét.

Megvolt. Jöttek a lányok 237-en, és ez még csak a mi csapatunkhoz. Közben elkupáztam egy húrkészletet, nehogy már megússzam anyagi kár nélkül az egészet, eh.

TCHibo