Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Ismét itt az idő, válasszatok!

Fontos tehát, hogy a Hallgatói Képviselet időben, és megfelelően fel tudjon állni, meg tudja kezdeni működését. Fontos, hogy ebből ti is kivegyétek a magatok részét, azaz gyertek el szavazni, döntsetek arról, hogy ki harcolhat majd egy évig értetek.

A vándor

"Az út hosszú volt, évtizedekben mérhető."

Budapesti koncertelőzetes

Kedves TDK-zó Hallgatók!

Irodalmi Kör

36. Magyar Filmszemle

Tavaly a Filmszemlén jó filmeket láttam. Idén nem. Idén szórakoztató filmeket láttam. A világ változik, és már a celluloid sem örök.

Tasi Csongor

Beszámoló az Impulzus elmúlt éves tevékenységéről

Mindegyik testülettel jónak értékelném a kapcsolatunkat. Meghívásunkra a Kémlelő szerkesztősége (vegyészkari lap) egy vacsorára meglátogatott minket, a nyári táborunkban pedig, az építészekkel tartottunk egy közös szalonnasütést. Jelenleg az ÁVF-fel építgetjük kapcsolatainkat.

Túlélhetjük-e a technikát?

A nyersanyagkérdés politikai és gazdasági kérdéssé vált. Az olajkészletek kifogyóban vannak, mégis még mindig a benzin a legolcsóbb üzemanyag.

Sziget

Én vagyok a kis tehén...

Amikor mosolygok rád

– Ismerkedj meg a Barátaimmal – tolom be beszélgetőtársamat egy Szoba ajtaján jobb vállát bal kezemmel fogva. Vállamat az ajtófélfába ütve elékerülök néhány megnyújtott lépéssel, ahogy megáll az ajtótól néhány lépésnyire, s szembefordulok vele egyik karomat a Telefon és a Kapacitancia, másikat az emitter és a Rekurzió nyakába téve, nem mintha őket jobban szeretném, ők voltak a legközelebb. Beszélgetőtársam csak pislog, mint a béka. Közel áll még hozzám a Xiphophorus, a Számítógép, a Kereszttábla és az Állapotdiagram. Nagyon sokan vagyunk. Barátaim folyamatosan társalognak valahol mindig felnevetve. Az arcomon hátrafelé büszkeség, előrefelé bátorítás mosolya. A beszélgetőtársam még pislog egypárat, majd kiszalad a szobából. Én meglepődöm, aztán elkeseredve egész a mellemig ejtem a fejem. A szemem csukva van. Nem is értem, mit érzek, csak mélyeket sóhajtok csukott szemmel, lehajtott fejjel, vállon nyugvó karokkal. A hónom alatti ín feszül. Szél fújdogálta, rozoga keresztre szögelt bűnös helyébe képzelem magamat.

TCHibo