Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Programozásoktatás máshol - avagy hogy lehet még?

Az előző számunkban megjelent "Változások az infós programozásoktatásban" című írásunk elég nagy vihart kavart. Az írással kapcsolatban – ahogyan erre olvasóink felhívták a figyelmet – elkövettünk egy-két hibát.

Medveczki Gábor

Elavult, öreg szakik

Rejtvényfejtők bajnoksága

Gyűjtés

(Hogy) az a csodálatos ATX-ház...

"...kezd vele tele lenni elég sok mindenem..."

AC Stúdió & Live

Sugárzás, még ma is

Impulzus – Kémlelő

Nekem ez magas...

Krausz Tamás (Krampusz), II. Info.

Idén márciusban az elsős beszélgetés után kerültem közelebbi kapcsolatba a Hallgatói Képviselettel. Eleinte csak az ülésekre jártam le, figyeltem a képviselők munkáját. Idővel egyre jobban beleláttam az itt folyó munkába, később pedig kisebb feladatokat is elvállaltam.

Részt vettem a GólyaTanács megalapításában, ennek fenntartását és új tagok szervezését máig is fontos feladatomnak tartom. Segédkeztem a Hallgatói Gyűlés megszervezésében, valamint az elsősők levelezési listájának létrehozásában és üzemeltetésében. A szeptemberi HK képzés után kezdtem el komolyabban foglalkozni a gondolattal, hogy induljak a képviselőválasztáson. A jelenlegi hallgatói képviselőkkel és GólyaTanács-tagokkal baráti kapcsolatot alakítottam ki, ezért úgy érzem, szívesen dolgoznék együtt velük.

Terveim között szerepel, hogy még aktívabban részt vegyek a Hallgatói Képviselet munkájában, a Tanulmányi Csoport vagy a PR Csoport tagjaként komolyabb feladatokat is elvállaljak, és hogy a GólyaTanács újabb tagokkal folytassa eddigi tevékenységét.

Bizalmatokat előre is köszönöm!

E-mail: krampusz@sch.bme.hu