Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kapitalizmus

Az idő szava

Az érthető PC magazin

Teszteltük, jól: Computer Akt!v

SSSL - Szent Schönherz Senior Lovagrend

Kamelot

A lemezen 12 hibátlan track kapott helyet, amiből egy bevezető, az utolsó három pedig egy egységet alkot.

Jött egy busz...

34. Magyar Filmszemle

Te is lehetsz világbajnok!

"...indulj el Te is a válogatóversenyen!"

Fegyelmi határozat

Ja, az Újvár?

Néhányan talán éhen is halnának háló hiányában, hiszen nem menne a Netpincér – bár állítólag már valaki egyszer látott olyat, aki a koleszból telefonon rendelt pizzát.

Betegbiztosítási kártya

Jegyosztás SZIF-es módra

Üdv mindenkinek!

Talán még emlékeztek a múltkori cikkemre, amiben a BME-t hoztam összefüggésbe a mostani sulimmal, a Széchenyi István Fősulival. Most is ez fog következni...

Sok idő telt el amióta "nem beszéltünk", azóta még a számítógépes nyilvántartásba is bekerültem! Biza! Márpedig ez nagy dolog! Igaz, hogy tantárgyat nem tudok választani, mert az egyik vizsgámat 1900. nulladik hó nulladik napján tettem le, de ez most lényegtelen. Úgyis az összes programozó szakirányos hallgató tantárgyválasztását törölte "a gép", hehe :) Lényeg a lényeg (à la Havas) nyilvántartásba vettek. Eljött a jegyzetosztás ideje, ami nálunk sajnos nem úgy működik, mint a BME-n; á dehogy. Nálunk van a félév során 1 (azaz egy) nap, amikor 1 (azaz egy) óra áll a tanfolyam összes diákja részére, hogy megvásárolja a hőn áhított tankönyveket. Infóséknál ez 13-14 órára esett, tanulva az eddigi jegyzetosztásokból, odamentem negyed egyre. Sajnos már későn értem oda, sebaj, beálltam a sor végére. Telik-múlik az idő, elmúlik egy óra, a tömeg egyre nagyobb, ajtó zárva... Ja, tudni kell még, hogy a jegyzetosztás egy tök lepukkant épületben történik, a suli mellett, mi kint tömörülünk az udvaron, és van egy szűk ajtó, ahol lehet nyomulni. Érdekes, hogy ez egy vasajtó, és horpadások vannak rajta... Végre 13.10 körül kinyitották, és bemehetett öt ember!! Khirály! "Szegényeket" jól bepréseltük, mi meg dideregtünk tovább – ej, szép diákévek. Egy idő után ők kijöttek és újabb öt mehetett be. Ennek eredményeképpen az első fél órában már tizen letudták a könyveket. Ekkor mit ad Isten, elkezdett esni az eső... (no comment). Végül persze bejutottunk. Bent odamentünk a pulthoz, és a hölgy elkezdte sorolni a könyveket, és ha olyanhoz ért, ami kell, akkor jelezni kellett (BINGÓ!).

Szóval így zajlott. Én pár perccel 3 előtt végeztem, gondolom a mögöttünk váró menedzserek már a hajukat tépték. :)

YoManka