Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Diákhitel

Ödön helyett kakaóscsiga

"Van salátabár, sőt meleg étel készítésére is felkészültek."

Kollégiumi Küldöttgyűlés beszámoló

"2001. április 24-én ismét összegyűltek mindazok, akik az átlagosnal jobban érdeklődnek a Ház ügyes-bajos dolgai iránt, hogy véleményükkel segítsék a Kollégium ügyeiben illetékes döntéshozók munkáját. Legalábbis ez volt a cél..."

HK news

Az ösztöndíjosztás elveiről, beszámoló a szakirány-besorolásról, KBME és Kari Jutalom pályázatok, egységes BME rövidítés, és természetesen Veszely for president!

SCHinema

Húsz PC a Schönherznek

Alkotói pályázat

MűSajt – Közéleti cikk, közéleti fotó

A XXIX. Schönherz Qpa eredménye

HK news

Kamelot

A lemezen 12 hibátlan track kapott helyet, amiből egy bevezető, az utolsó három pedig egy egységet alkot.

Sportrendezvények 2000 tavaszán

A 2000-es zenés koris eszméletvesztés, a Jegesnap február 29-én lesz a hagyománytól eltérően a Kisstadionban (ugyancsak a Népstadion területén.) A tavalyi idő rövidségére vonatkozó panaszokra válaszul a millennium évében már 4 óra korizásra lesz lehetőség. Mindenki hozza fel otthonról a korcsolyát, mert csak korlátozott darabszámban tudunk korcsolyát biztosítani a szezon utolsó napjára.

A sportszertáros korcsolyákat maximum egy héttel előtte lehet lefoglalni. Keressétek Kaszit a 1716-ban vagy Tapsit a 1711-ben.

Ötlet: A Városligeti kölcsönző kiárusítja Roces koriait 6000 Ft-ért.

Február 27-én vasárnap folytatódik a népszerű darts verseny a házban. A házi válogató győztesei képviselik majd karunkat a március 1-jei egyetemi bajnokságon. Ezen a tavasz első napján rektori szünettel támogatva lesz megtartva a 2. Műegyetemi Sportnap a Hauszmann sportcsarnokban. A tavalyihoz hasonlóan a dartson kívül foci, kosár és ping-pong sportágban is összecsapnak majd az egyetem 8 karának legjobbjai. Erre a versenyre mindenkit várunk szurkolónak, hiszen idén jutalmazva lesz a leglelkesebb, és a legnagyobb számú szurkolótábor, és kié is lehet ez a cím, ha nem az egyetem harmadát adó Villanykaré.

Mostantól sífelszerelés kölcsönzés ügyében kopogtathatsz a 814-es szoba ajtaján is Lengyel Lászlót vagy Kun Pétert keresve. A lécek és a bakancsok minősége egyébként kielégítő, még mindig a legelérhetőbb áron.

Sportoljatok! Csá

Patkány