Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Vigyétek a parazsat, és építsetek hidakat!

Inkognítóban az Építőmérnöki Kar gólyatáborában

Újra a topon!!?

"... a Schönherz nyerte el a nagy kollégiumok kategóriájában az "Év kollégiuma" megtisztelő címet..."

Kéri András (nessie), II. Info.

Ballada

"Ifjonti szíve emésztő lánggal ég..."

Adagio

Köszöntő

Kollégiumi hálózati hírek

Szponzorok

"...itt van a hátamon!"

Egy felmérés tanulságai

Milyen állást szeretne egy infós?

Soós István (Soósi), V. Vill.

Sportrendezvények 2000 tavaszán

A 2000-es zenés koris eszméletvesztés, a Jegesnap február 29-én lesz a hagyománytól eltérően a Kisstadionban (ugyancsak a Népstadion területén.) A tavalyi idő rövidségére vonatkozó panaszokra válaszul a millennium évében már 4 óra korizásra lesz lehetőség. Mindenki hozza fel otthonról a korcsolyát, mert csak korlátozott darabszámban tudunk korcsolyát biztosítani a szezon utolsó napjára.

A sportszertáros korcsolyákat maximum egy héttel előtte lehet lefoglalni. Keressétek Kaszit a 1716-ban vagy Tapsit a 1711-ben.

Ötlet: A Városligeti kölcsönző kiárusítja Roces koriait 6000 Ft-ért.

Február 27-én vasárnap folytatódik a népszerű darts verseny a házban. A házi válogató győztesei képviselik majd karunkat a március 1-jei egyetemi bajnokságon. Ezen a tavasz első napján rektori szünettel támogatva lesz megtartva a 2. Műegyetemi Sportnap a Hauszmann sportcsarnokban. A tavalyihoz hasonlóan a dartson kívül foci, kosár és ping-pong sportágban is összecsapnak majd az egyetem 8 karának legjobbjai. Erre a versenyre mindenkit várunk szurkolónak, hiszen idén jutalmazva lesz a leglelkesebb, és a legnagyobb számú szurkolótábor, és kié is lehet ez a cím, ha nem az egyetem harmadát adó Villanykaré.

Mostantól sífelszerelés kölcsönzés ügyében kopogtathatsz a 814-es szoba ajtaján is Lengyel Lászlót vagy Kun Pétert keresve. A lécek és a bakancsok minősége egyébként kielégítő, még mindig a legelérhetőbb áron.

Sportoljatok! Csá

Patkány