Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Impresszum

Kari Tanács

Új néven a Sysdata Kft.

A magyar szakembereknek a digitális telefonközpontok és alközpontok, a mobil rendszerek és alkalmazásaik, a távközlési informatikai rendszerek, az internet és intranet, valamint a közlekedéstechnika területén felgyűlt tapasztalataira és szaktudására elsősorban a nemzetközi piac tart igényt.

Omnia Vanita

A kiállítás készítői ugyanis remek érzékkel vegyítik a hétköznapit a különlegessel, a használati tárgyakat és művészetet (ennyi keretéből félig kiszakadt festményt még életemben nem láttam), melyek hol témájukban, hol anyagi valójukban jelenítették meg az elmúlást.

Four Hungarian men went to Italy

Rövid hírek Házunk tájáról

Kolesz hírek

A Simonyi konferenciáról

Magyar Bálint oktatási miniszter nem tudott személyesen megjelenni, ezért levélben gratulált a névfelvételhez, és sok sikert kívánt a Szakkollégium jövőbeni működéséhez.

Kínai akcióművészet

Jackie Chan: Az egyetlen színész, aki Jet Livel összemérhető, egyenesen a pekingi operából. Zseniális mozgásművészete van, de szerintem elpoénkodja a filmjeit, különösen az utóbbi tíz évet.

Ötlet levélíróknak 1. rész

Há-há! Én már átmentem!

Sportrendezvények 2000 tavaszán

A 2000-es zenés koris eszméletvesztés, a Jegesnap február 29-én lesz a hagyománytól eltérően a Kisstadionban (ugyancsak a Népstadion területén.) A tavalyi idő rövidségére vonatkozó panaszokra válaszul a millennium évében már 4 óra korizásra lesz lehetőség. Mindenki hozza fel otthonról a korcsolyát, mert csak korlátozott darabszámban tudunk korcsolyát biztosítani a szezon utolsó napjára.

A sportszertáros korcsolyákat maximum egy héttel előtte lehet lefoglalni. Keressétek Kaszit a 1716-ban vagy Tapsit a 1711-ben.

Ötlet: A Városligeti kölcsönző kiárusítja Roces koriait 6000 Ft-ért.

Február 27-én vasárnap folytatódik a népszerű darts verseny a házban. A házi válogató győztesei képviselik majd karunkat a március 1-jei egyetemi bajnokságon. Ezen a tavasz első napján rektori szünettel támogatva lesz megtartva a 2. Műegyetemi Sportnap a Hauszmann sportcsarnokban. A tavalyihoz hasonlóan a dartson kívül foci, kosár és ping-pong sportágban is összecsapnak majd az egyetem 8 karának legjobbjai. Erre a versenyre mindenkit várunk szurkolónak, hiszen idén jutalmazva lesz a leglelkesebb, és a legnagyobb számú szurkolótábor, és kié is lehet ez a cím, ha nem az egyetem harmadát adó Villanykaré.

Mostantól sífelszerelés kölcsönzés ügyében kopogtathatsz a 814-es szoba ajtaján is Lengyel Lászlót vagy Kun Pétert keresve. A lécek és a bakancsok minősége egyébként kielégítő, még mindig a legelérhetőbb áron.

Sportoljatok! Csá

Patkány