Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Impresszum

Jelenés

Fejes Róbert (Sziffrid)

Médiakonferencia?! Csak mese...

Jól megkaptuk a MESE elnökétől (aki egykor BME-s hallgató volt, és egyébként minden tiszteletem az övé), hogy mennyire nem tiszteljük a Katikát... izé, Editkét... ja, megvan, az etikát!

Villamos Elosztó

Támpont Hírek

Doktorandusz konferencia; új egyetemi klub; Prága; ERASMUS pályázat

Siemens++

G#ci meteorológusok

"Vagy egy random-generátor csinálja a k_rva időjárásjelentést?"

Életem története

Talán amikor első komoly keresetedből megvetted, amiről addig álmodtál? Vagy amikor elbuliztad? Vagy amikor Ő megcsókolt? Vagy az első alkalom?

IEEE Etikai Kódex

Elfogadjuk a felelősséget, hogy olyan mérnöki döntéseket hozunk, melyek a köz biztonságát, egészségét és jólétét nem veszélyeztetik, és hogy késedelem nélkül nyilvánosságra hozzuk azokat a tényezőket, melyek veszélyeztethetik az emberi közösséget vagy a környezetet.

Helyreigazítás

Gólyaszámunkban az elmúlt évekből válogatott cikkek között leközöltünk egy MusicMania-cikket is, amelynek azonban hely szűkében lehagytuk a második részét – a rovatvezető előzetes megkérdezése nélkül. Sajnos a cikk így sokat vesztett élvezhetőségéből és értelmetlenek a második részre vonatkozó utalások. Ezúton elnézést kérünk a szerzőktől (Blue, Szubi) és a Kedves Olvasóktól a Gólyaimpulzus szerkesztői nevében.