Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Vizsgatemető

Megütött a HiFi-guta

E, pokémon, nézzed!

"Újabb remek dolog. Hülyegyerek, nézzed a fiktív állatokat a tévében, aztán vetessed meg a mindent anyucival, amin ez van."

Gyújtsd meg a fáklyát!

Elsősorban egyetemisták vagyunk és a közösségi élet már nem ugyanazt jelenti, amit sok-sok évvel ezelőtt.

Interjú Kokas Zsolttal

Egy villanykarosnak regénye jelenik meg. Egy ismerősnek kiadják a könyvét. Egy szerkesztőségi tag írása jelenik meg többezres példányszámban. Ezekből az okokból már egy is elég ahhoz, hogy interjú készüljön az illetővel.

Vajda Milán

Vigyétek a parazsat, és építsetek hidakat!

Inkognítóban az Építőmérnöki Kar gólyatáborában

Kollégiumi telefonkönyv

Jól.

MusicMania

Ten: Babylon

Itt jártunk: szélcsatorna

Különösen az olajválság adott jelentős lökést a nyugati fejlesztéseknek. Igen, nagy cégek kicsiny hazánkban végezték az autókhoz képest hátrafelé mozgó talajt szimuláló futószalaggal az első szélcsatornás tesztjeiket.

Korszakalkotó felfedezés a BMÉ-n

A BMÉ-n dolgozó, többnemzetiségű, magyar parasztvezérek és betyárok életével foglalkozó kutatócsoport legújabb felfedezése, mely szerint Axl Rose Rúzsa Sándor egyenes ági leszármazottja, valósággal sokkolta a tudományos világot. Az énekes Guns N' Roses nevű együttese, mely eredetileg a Zetors N' Roses nevet viselte volna, hivatalos sajtónyilatkozatot adott közzé, mely szerint Axl a nagy betyár reinkarnációjának tekinti magát. Jellegzetes, több szám végén hallható "jáijáijááááj" felkiáltással a művész a Zetorba való beszorulásnak állít örök emléket.