Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Há-há! Én már átmentem!

Elsős kirándulás Doborgazon

A második este is vidámnak ígérkezett, miután megjött az aznapi adag 110 liter bor, ekkor már mindenki sejtette, hogy sokaknak ez az este igencsak csúnya lesz, és milyen igazuk is volt!

EHK-tükör

Ösztöndíj, szoctám, jegyzettámogatás

Gyöngyösi Péter (gyp)

SZJA

Az Energetikai Szakkollégium 2003-as programja

A Szakkollégiumban lehetőséget adunk cégek bemutatására, szakmai előadás tartására.

Sport-oldal

Powered by Schönherz DSK

Fragek elleni diéta

Hálólehúzás pro és kontra

"...nem szabad majd tovább erőltetni"

Már a rektor is?

Rettegés

A város egész nap lázban égett. Új rém tűnt fel a környéken: a félveknis gyilkos. Áldozatait brutális módon megcsonkítja egy félkilós, házi jellegű, félbarna kenyérdarabbal, majd - minő borzalom - tunkol a kifolyt vérből.

Valaki állítólag látta is őt settenkedni nemrég két háztömbbel arrébb, de nem mert közel menni hozzá, mert a gyanúsított jobbjában teknős-szexszel dekorált, ámde baljósan domborodó szatyrot lóbált.

A Félveknis a délután folyamán több környékbeli talponállóban megfordult, és több hosszúlépést sikerült vetetnie magának a megszeppent italozókkal. Ezeket szemmel láthatóan jókedvvel fogyasztotta, meg se látszott arcán az előző éjjel elkövetett három gyilkosság.

Végül késő este talált rá egy nagyobb társaság; a Félveknis egy bokor tövében fekve aludt. Egyáltalán nem tűnt gyilkosnak, sőt, kifejezetten jámbor - ámbár kissé borvirágos - ábrázata volt.

Azért agyonverték, biztos, ami biztos.

lsp