Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kolesztöri

Pályázat

Médiakonferencia?! Csak mese...

Jól megkaptuk a MESE elnökétől (aki egykor BME-s hallgató volt, és egyébként minden tiszteletem az övé), hogy mennyire nem tiszteljük a Katikát... izé, Editkét... ja, megvan, az etikát!

A futásíjászat múltja és jelene Magyarországon

Egy újabb érzés...

A zebrán átmenet izgalmában elfelejtett körülnézni, amire csak akkor jött rá, mikor a hangos fékcsikorgással megálló autó fényei a szemébe világítottak, és hallotta a sofőr káromkodását.

Elmúlt már 18 éves?

Kis hölgyünknek valószínuleg kimaradt az éjszaka, vagy alapból g*ci nevelést kapott, mert alázni kezd: "Mit gondol, miért vártunk már néhány perce itt maga mögött?"

Teleki Réka

A Villanykar által szervezett tanulmányi versenyen elért eredmények az 1998/99-es tanévben

A Schönherz története

1976-ban a Budapesti Hilton elkészültével, még a szálloda átadása előtt a Schönherz Kollégiumnak ki kellett üríteni a vári épület Hilton felé eső szárnyát.

TDK Konferencia 1992. - Díjazási lista

A KSzK szétfúrta a 13. emeletet is, így egyre közelebb érezhetjük magunkat a hőn áhított UTP-hez. Gondoljatok csak bele: nem kell többet szívni, ha a szomszéd széthúzza, vagy ha a szélső szoba lehúzza.

Ezúton kérjük a KSzK-sokat, hogy ne hagyják ki az 5. emeletet a hálóépítésből. A Miaf@szér'kellszombatestefúrni kör bármelyik szinten megalakulhatott volna. :)

Tom