Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Csapdában

Diktatúra

"Mondom dobd el!"

A Schönherz története

1976-ban a Budapesti Hilton elkészültével, még a szálloda átadása előtt a Schönherz Kollégiumnak ki kellett üríteni a vári épület Hilton felé eső szárnyát.

Mese...

Napfogyi

Schönherz Kórus

Fegyelmi határozat

E!

Emberek vagyunk

Újra a topon!!?

"... a Schönherz nyerte el a nagy kollégiumok kategóriájában az "Év kollégiuma" megtisztelő címet..."

Deep Zone D&B Club

Először is hadd gratuláljak a sikeres felvételihez! Ha már túl vagytok rajta, gondolom mindenkit érdekel, hol lehet majd bulizni. Hát itt lehet!

Csak röviden, hogy ne húzzuk egymás idejét: "Ez a legjobb buli a környéken!" Ezért szeretnénk titeket meghívni az ország első és egyetlen underground egyetemi klubjába, melynek fő zenei irányzata a drum and bass! Ahol a zenét Magyarország legnevesebb D&B DJ-i szolgáltatják majd, mint pl. DJ Palotai, Bal, Safair, Ozon, Skeam és még sokan mások. Ha még nem ismered a stílust, itt a nagy lehetőség, hogy megismerd, ha pedig ismered, akkor tudod, hogy ide érdemes benézni! Ez a buli is, mint az összes többi schönherzes buli, jó hangulattal és híresen alacsony árakkal várja vendégeit. A klub minden második héten, szerdán nyit ki a kolesz első emeletén. A rendezőgárda egy jól összeszokott baráti társaság, akik már évek óta nagy bulikat rendeznek. Ha bent maradsz az egyetemen jövőre talán te is csatlakozhatsz hozzánk!

És ne feledjétek, a nyitó buli a gólyáknak ingyenes és kötelező!