Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Gyenes Tamás (Tom), VI. Info.

Há-há! Én már átmentem!

Kéri András (nessie)

A Diákhitel kamatáról feketén-fehéren

A diákhitel törlesztése tehát jövedelemarányos, így a kamat változása kizárólag csak a törlesztési időszak hosszát befolyásolhatja.

Gary Hughes: Once and Future King

A legutóbbi számban újraélesztett sorozat Gary Hughes szólókarrierjének legbecsesebb darabjára szeretné felhívni a Kedves Olvasó figyelmét.

SZJA

E!

Mi kell a nőnek

"Amerikai."

Életem története

Talán amikor első komoly keresetedből megvetted, amiről addig álmodtál? Vagy amikor elbuliztad? Vagy amikor Ő megcsókolt? Vagy az első alkalom?

Cím nélkül

Aranyásó Filmklub

Ha szerettek érdekes filmeket nézni, s utána beszélgetni valakivel az adott témában, akkor itt a helyetek! A filmek, amelyeket vetítünk, nem művészfilmek, de nem is az "Ölj meg mindenkit!" kategóriába tartoznak. A témájuk lehet mindennapi is; az egyszerű filmeknek is lehet olyan mondanivalója, amit a felületes szemlélő egyből nem vesz észre. Minden alkalommal meg szoktunk hívni egy előadót, aki valamilyen úton-módon kapcsolódik a film által megérintett témához, így az ő vezetésével, vagy segítségével érdekes viták, beszélgetések szoktak kerekedni. Ha sikerült felkeltenünk érdeklődésedet, akkor gyere, szeretettel és teával várunk kéthetente!