Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Eszed ezt az SZMSZ-t?

Szerencsés

Gólyabál másutt

Aztán következett a gólyaital keverése, amit két professzor prezentált. Ezen aktus annyit jelent, hogy sok liternyi műanyag üveges és habzó (!), nagyon kommersznek és töménynek látszó italt összekevertek némi szöveges kommentár kíséretében.

Orvos-biológus mérnökképzés

Torlem Qndó nyilatkozata

Kalmár Péter (Kalmár)

IHV

Hallgatói Képviselet 1999/2000

Fesztivál 7

Vizsgatemető

Somogyi Erzsébet (Rzsó), II. Info.

Több mint fél évvel ezelőtt kóstoltam bele először a HK munkájába. Akkor már tagja voltam az Impulzusnak, logikusan adódott tehát, hogy a PR csoport munkájába kapcsolódjam be. A csoport tagjaként igyekeztem hozzájárulni ahhoz, hogy mindenki időben értesüljön az aktuális információkról, legyen szó plakátolásról vagy információ-gyűjtésről, -továbbításról az évfolyamok levlistáin. Bekapcsolódtam a még készülő félben lévő infoCentrum koncepciójának kidolgozásába.

Rendszeresen lejártam az ülésekre, ezáltal egyre inkább "képbe kerültem": megismerkedtem az egyes csoportok és általában a Hallgatói Képviselet felépítésével és munkájával. Kisebb, operatív jellegű feladatok mellett segítettem a kari TVSz szövegezésében is.

Elég sok munka és új célkitűzés áll a következő HK előtt. Úgy érzem, ezek megvalósításában – felhasználva az eddigi tapasztalataimat – én is jelentős részt tudnék vállalni.

Bizalmatokat előre is köszönöm.

E-mail cím: rzso@impulzus.sch.bme.hu