Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

EESTEC Exchange

A látogatás végén a menzán ebédeltünk, ami nem egy Goldmann... Kaja csak menüjelleggel van, de 6 menüből lehet választani, mindegyik nagyon gazdag, jár hozzá saláta is, csak az innivalóért kell külön fizetni.

Boldog születésnapot, J.R.R. Tolkien!

Füzessy Tamás, a Társaság egyik alapítója beszélt a nyelvek közötti különbségekről, "nyelvjárásokról", a helyesírási szabályokról, kalligráfiáról, elmondta az ékezetesítés és a toldalékolás mikéntjeit, és mindezt meglepően sok példával és fordítással illusztrálta – akárcsak egy idegennyelvi órán.

C64 inside

"...a tokozást addig kellett reszelni, míg csak egy vékony réteg maradt belőle..."

Baleset

"A minap elütöttek egy kislányt a kolesz előtt."

Fesztivál 7

Ha, ha, ha...

Cím nélkül

Interjú Dr. Veszely Gyula tanár úrral

EHK-Tükör

Falconer

"...amitől az ember folyton a back gombot nyomogatja a winampon."

Teleki Réka, II. Info.

Fél éve kezdtem megismerkedni a Hallgatói Képviselet munkájával, azóta veszek részt az üléseken. Eddig elsősorban tanulmányi ügyekkel foglalkoztam. Segítettem a Kari TVSz megszövegezésében. A közelmúltban a Tanulmányi Bizottság tagjává váltam.

A Tanulmányi Csoporton kívül a PR csoportban és a Kari Diákjóléti Bizottságban is munkálkodtam. Feladatot vállaltam a Hallgatói Gyűlés megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatos teendőkben, a szoctám elbírálásában.

A HK-ban végzett munkámon kívül az Érdekvédelmi Reszort munkájában is részt veszek, illetve mint junior – időmhöz mérten – segítek az elsösöknek.

A jövőben szeretnék még aktívabban részt vállalni a HK munkájában, hogy még jobban képviselhessem az érdekeiteket.

Bizalmatokat előre is köszönöm.

E-mail cím: treka@freemail.hu