Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Ali baba és a 40 RAMBÓ

"Laszt minit"

Na még, ezt az utolsó szálat.. Aztán nincs tovább. "nincs tovább!" micsoda súlya van ezeknek a szavaknak... Azt jelentik: elmegyünk aludni, ki-ki a maga vackára, és holnaptól minden más lesz.

Sportrendezvények 2000 tavaszán

Vihar és szikla

Gólyapátyolgatás a Villanykaron

Kitaláltak egy rendszert, azt, hogy miért is ne legyen ez egy lovagrend, legyen a dolgok mögött egy kis misztikum, és ne azt mondjuk, hogy ő ebben vagy ebben a pozícióban van, hanem rakjunk az egész köré egy kis mesét.

NemKéne csapatinduló

Impresszum

Új Vár Klub

Mi lenne...

OD

"Kimegyünk vagy kikészítjük?"

Teleki Réka, II. Info.

Fél éve kezdtem megismerkedni a Hallgatói Képviselet munkájával, azóta veszek részt az üléseken. Eddig elsősorban tanulmányi ügyekkel foglalkoztam. Segítettem a Kari TVSz megszövegezésében. A közelmúltban a Tanulmányi Bizottság tagjává váltam.

A Tanulmányi Csoporton kívül a PR csoportban és a Kari Diákjóléti Bizottságban is munkálkodtam. Feladatot vállaltam a Hallgatói Gyűlés megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatos teendőkben, a szoctám elbírálásában.

A HK-ban végzett munkámon kívül az Érdekvédelmi Reszort munkájában is részt veszek, illetve mint junior – időmhöz mérten – segítek az elsösöknek.

A jövőben szeretnék még aktívabban részt vállalni a HK munkájában, hogy még jobban képviselhessem az érdekeiteket.

Bizalmatokat előre is köszönöm.

E-mail cím: treka@freemail.hu