Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Gólyabál másutt

Aztán következett a gólyaital keverése, amit két professzor prezentált. Ezen aktus annyit jelent, hogy sok liternyi műanyag üveges és habzó (!), nagyon kommersznek és töménynek látszó italt összekevertek némi szöveges kommentár kíséretében.

A (haza)Küldött( )gyűlés

Sporthírek

"A legutóbbi Impulzus megjelenése óta megint számos sportrendezvényre került sor, melyek eredményeit az alábbiakban olvashatjátok."

Filmszemle

Fejtörő

Téli Tábor 2003

BMgE

TVSZ-feeling

Akcióban a Kórus

"...igény van az ehhez hasonló, hiánypótló kulturális rendezvényekre..."

A Villanykar által szervezett tanulmányi versenyen elért eredmények az 1998/99-es tanévben

Juhász László (Blue), II. Vill.

Másodéves villamosmérnök hallgató vagyok. A többség csak Blue-ként ismerhet. Az elmúlt tanév kezdete óta az Impulzus tördelőszerkesztőjeként próbálok a kar hasznára válni. Egy évvel ezelőtt a lapon keresztül kerültem kapcsolatba a Hallgatói Képviselettel. Azóta részt veszek a gyűlések többségén, így módomban állt megismerkedni a HK tényleges feladataival, a fellépő problémákkal. A lehetőségekhez mérten be is kapcsolódtam munkájukba. Főként a PR csoport tevékenységéhez tudtam hozzájárulni. A hallgatókkal való kapcsolattartás, és az információáramlás elősegítése érdekében HK-s kiadványok kivitelezésében, plakátok elkészítésében vettem részt.

A Képviselet kezdeményezésére elindított "infoCentrum" kiépítését magamra vállaltam, és annak működését lehetővé tevő rendszert a nyáron befejeztem. Legfontosabb terveim egyike, hogy megszervezzem és vezessem a feltöltési munkálatokat. Elkészültekor magában foglalja majd az elektronikus formában meglévő ZH-, vizsga- és feladatsorokat, valamint az összes hasonló jellegű információt.

Fontosnak tartom annak elérését, hogy tudatosuljon bennetek, egyetemi ügyeitekben bármikor bizalommal fordulhattok hozzánk. Ügyelni szeretnék arra, hogy a szükséges információk mindig időben megtalálhatók legyenek valamely fórumunkon, legyen az akár a web-oldalunk vagy a faliújság.

Örülök, hogy a mostani, jól működő HK munkájához némileg hozzájárulhattam. A leglényegesebb, amit megtapasztaltam ez idő alatt, hogy karunk nem működhetne a Hallgatói Képviselet nélkül. Szavazzatok, hogy továbbra is legyen!

E-mail cím: blue@sch.bme.hu