Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Piszkos anyagiak

Szóval ott ülsz a gép előtt, világít az arcodba a pénzügyek gomb. Gyerünk, nyomd meg!

Egy felmérés tanulságai

Milyen állást szeretne egy infós?

Qpak, ez mindennek a teteje

"Elsősök, tanuljatok!"

Pozitívan gondolkodom...

ISO

Jegesnap 2005

A korcsolyakölcsönző hamar megtelik, bent a hat rendező pihenés nélkül adja ki a korcsolyákat a vendégeknek, minden a várakozások szerint zajlik. Már az elején látszik, hogy jó kis buli lesz ez.

Lucky

"Istenem, milyen szép, ahogy ki van bontva a haja..."

Világkép

A nyomogatós gyalogátkelőhöz közeledve látja, hogy a madzagnál fogva lóg a levegőben a nyomogatós doboz.

Futura non est*

Múltkor visszamentem Anya 2-be. Ott lettem, ahogy ti mondanátok, születtem. Nem volt semmi nagy gond, csak nem tetszett a fülem.

Lopótökből faragott nemi szervet mutogattak a lányoknak

Megdobálták a Baby-Ladyt

Nem mindennapi közjáték zavarta meg a minap a Baby-Lady koncertjét. A gyereklányok a Műszaki Egyetem Schönherz Zoltán kollégiumában léptek fel, ahol életveszélyes helyzetbe kerültek. A történtekre egyelőre nincs magyarázat.

A Csuka Mónika énekiskola tanítványaiból álló 9-13 év közötti csapat a koncert végénél tartott. A színpad közelében álló néhány fős társaság kockacukorral kezdte el dobálni a lányokat. Ők nem rettentek meg, mintha mi sem történt volna, folytatták a produkciót. Ám mivel továbbra is repültek be a kis fehér bombák, Csuka Mónika megálljt parancsolt tanítványainak. Ezután magához ragadta a mikrofont, s felszólította a dobálókat, hogy fejezzék be a dolgot. Már-már úgy látszott, hogy megnyugszanak a kedélyek, ám ekkor egy lopótökből faragott férfi nemi szerv emelkedett a magasba. A Baby-Lady végül épségben fejezte be a produkciót, ám a lányok kimenekítése se volt egyszerű.

Csuka Mónika az incidensről annyit mondott: a klubvezető végül elnézést kért tőlük, ám nem érti, hogy a közönség egy csoportjából mi váltotta ki ezt a magatartást. Ráadásul az utánuk következő Baby Sisters együttes egyik tagját, Évát is megdobálták.