Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Cím nélkül

Impresszum

Karlsruhe utólag, sokadszor

"A legtöbb problémádat egyedül kell megoldanod..."

Viccek

Sporthírek

Egy műegyetemista kalandjai falun

Elsős kirándulás Doborgazon

A második este is vidámnak ígérkezett, miután megjött az aznapi adag 110 liter bor, ekkor már mindenki sejtette, hogy sokaknak ez az este igencsak csúnya lesz, és milyen igazuk is volt!

Új lehetőségek az űrben

Lézershow, mutatványos, tűztáncosok, óriásfilm, kvízjáték a polgármesterrel, s az elmaradhatatan beszédek.

Könyvajánló

Amit teszünk, nem más, mint hogy megpróbáljuk tudatosítani, közérthetővé tenni a felgyülemlett tudást, hogy az olvasó ezzel felvértezve járulhasson hozzá a betegségek leküzdéséhez.

Sport-oldal

Powered by Schönherz DSK

Újra Kucsera

Idén a HÖOK elnökének újra Kucsera Tamás Gergelyt, a PPKE filozófia-szociológia és az ÁVF vállalkozásszervező szakos hallgatóját választották meg. A legnagyobb problémát a felsőoktatási intézmények anyagi gondjaiban látja. Ebből fakadnak ugyanis a képzések minőségi hibái, valamint az, hogy a megfelelő anyagi támogatások híján sokan nem merik vállalni a továbbtanulást. A legjobb megoldás a hallgatói normatíva emelése (ennek reálértéke erősen csökkent az elmúlt években), és a támogatások kiutalási rendszerének ésszerű egyszerűsítése lenne. Véleménye szerint az egyre jobban elterjedő kreditrendszer sem eléggé fejlett, s így nem tudja megfelelően támogatni a tanszabadságot és a hallgatói mobilitást.

Mint elnök az eddig elért eredményeket kívánja továbbvinni és fejleszteni, és a HÖOK rendszerét, működését stabilizálni.

Klac