Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Erek kékje

Prioritás

Sporthírek

HKnews

Utazási pályázat.

Szkeptikusok a toll hegyén, avagy az újságírás felelőssége

"...>>egely györgyök<< sokasága fog legördülni a BSc szintű mérnökképzés futószalagjáról..."

Aranyásó Filmklub

Csak lányoknak!

És persze előadhatjátok a visszafogott bájvigyort, miközben "mókás" oktatótok megfelelően sz@r poénokat próbál bevetni az amúgy egyhangú előadás feldobása kedvéért a női nem rovására...

Sítábor '93

Kari BME ösztöndíjasok

"Omega – @" kategória, jutalmuk 21000 Ft

Túlélőtelefon

"...ezen kívül Rambo is ezt használta."

EHK-tükör

Az Egyetemi Hallgatói Képviselet szeptember 23-ai ülésén új elnököt választott Szabó Imre személyében. Alelnökké választottuk Csépányi-Bárdos Róbertet, Farkas Gyulát és Krázli Zoltánt. Ezentúl Csépányi-Bárdos Róbert a tanulmányi, Farkas Gyula a PR, Krázli Zoltán a szociális ügyek koordinációját végzi. A Természettudományi Kar hallgatói képviseletének delegáltjaként Petőfi Gábor helyett ezentúl Murányi Ferenc fog aktívan részt vállalni az EHK munkájából.

Lássuk, mi történt az elmúlt időszakban! Az "Esélyt a tanulásra" Közalapítvány idén is meghirdette pályázatát a rendkívül rossz anyagi helyzetben lévő hallgatók számára. A pályázatok elbírálásra kerültek. A Lakhatási Támogatásra kiírt pályázatok úgyszintén elbírálásra kerültek. Októberben két havi összeget fizettünk ki. A maradék kifizetés decemberre van ütemezve. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet ebben a félévben is kiírta Egyetemi BME Ösztöndíj Pályázatát. Az Egyetemi BME Ösztöndíj azokat a hallgatókat célozza meg, akik egyetemi szinten kiemelkedő tudományos és/vagy közéleti tevékenységet folytattak az elmúlt félévben. Továbbra is készül a Tanulmányi Ügyrend. Jelenleg az 5. verziónál tartunk. Október 25-én az Egyetemi Tanács ülést tartott, melyen többek között tárgyaltuk az Egyetem stratégiájával kapcsolatos anyagokat. Idén is megrendeztük a Nyílt Nap nevezetű rendezvényünket, melyre elsősorban középiskolásokat vártunk. A Nyílt Nap 1999. november 5-én volt, ezen a napon került megrendezésre az idei Tudományos Diákköri Konferencia is.

Valószínűleg most írom az utolsó EHK-tükrömet. A cikket ezentúl nem az én nevem fogja fémjelezni, de remélem, hogy írásaim a kari lapokban ezentúl is rád találnak.

Ha van valami égbekiáltó problémád, írd meg nekünk! E-mail cím: ehk@sc.bme.hu.

Veres Gábor (Tsóka)