Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Rövid hírek a Schönherz tájáról

Piszkos anyagiak

HK News

Ez az új törvény, mely az 1993-ban elfogadott és azóta többször módosított felsőoktatási törvényt váltja fel, alapjában véve megváltoztatja az egész felsőoktatási rendszert, talán legfontosabb részeként az intézmények irányítási mechanizmusát.

Elektronika

"Nem tudná egy általános iskolás is felfogni a tranzisztor működését?"

Kétoldalról

Citromot locsoltak az éjszaka ködének tejébe.

Szabtam én már eleget, szabjon most már más is!

ARTulcsapás

Hopp Ferenc Világjáró Klub

Szponzor csoport

Túlélési útmutató

Ha mégsem tudsz ilyen tempóban haladni (dolgoznod kell közben, vagy szőke lány vagy), akkor sincs semmi baj, vegyél fel valamivel kevesebb kreditet.

Nyílt levél a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének

Kedves DUE!

Az Impulzus idén pályázatot nyújtott be Hozzátok az Év Diákújságja címre, amelyet el is nyert. A díjátadáson (amely a nyári Sajtófesztiválon zajlott) ennek ellenére nem képviselte senki lapunkat.

Ennek oka nem az érdektelenség – nagyon is örülünk a címnek, büszkék vagyunk rá. A buta főszerkesztő viszont nem tud rendesen olvasni (legalább írni tudna...), így szombaton akartunk menni a pénteki fesztiválra (eddig minden évben szombaton volt a fesztivál, és ez maradt meg a fejében). :-( Sajnos későn tudtuk meg a Sajtófesztivál helyes időpontját.

Hogy csak most jelentkezünk, annak pedig az az oka, hogy nemrég (október elején) tudtuk csak meg a DUE homepage-ről, hogy mi nyertük a díjat. A levél alapján, amelyet küldtetek, azt gondoltuk, hogy a mellékelt két Sajtófesztivál-jegyet nyertük, nem gondoltuk, hogy az Év Diákújságja lettünk.

Köszönjük a címet, és elnézést kérünk a távolmaradásért!

A főszerkesztőt elküldjük szanatóriumba.

Az Impulzus szerkesztői