Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Rajzer Attila

HKNews

December 3-án megkezdte munkáját a Központi Tanulmányi Hivatal az R épület földszintjén. Vizsgaidőszak végén, illetve a regisztrációs héten az indexek leadása már ott történt, bár ezt valószínűleg mindenki tapasztalta.

Shaolin Kung Fu Magyar Bajnokság – Amit eddig csak filmen láttál

Karlsruhe, Wintersemester 2001/2002

Kiküldött tudósítónk jelenti

Kultúra?

Igaz szerelem vagy érdekkapcsolat?

Az "Év kollégiuma"

Ösztöndíjosztás és Modulválasztás GTK módra

A modulválasztás talán az egyik legfontosabb és legrizikósabb téma, illetve esemény az öt év folyamán! Ha nem sikerül ezt az akadályt meglépni, akkor minimum egy évet csúszik az ember.

Filmszemle

Kollégium és diákotthon

kollégiumban töltött évek felkészítik a végzett hallgatókat arra, hogy diplomával a zsebükben úgy lépjenek ki a falai közül, hogy felkészültek a rájuk váró feladatok magas szintű megoldására.

Nyílt levél a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének

Kedves DUE!

Az Impulzus idén pályázatot nyújtott be Hozzátok az Év Diákújságja címre, amelyet el is nyert. A díjátadáson (amely a nyári Sajtófesztiválon zajlott) ennek ellenére nem képviselte senki lapunkat.

Ennek oka nem az érdektelenség – nagyon is örülünk a címnek, büszkék vagyunk rá. A buta főszerkesztő viszont nem tud rendesen olvasni (legalább írni tudna...), így szombaton akartunk menni a pénteki fesztiválra (eddig minden évben szombaton volt a fesztivál, és ez maradt meg a fejében). :-( Sajnos későn tudtuk meg a Sajtófesztivál helyes időpontját.

Hogy csak most jelentkezünk, annak pedig az az oka, hogy nemrég (október elején) tudtuk csak meg a DUE homepage-ről, hogy mi nyertük a díjat. A levél alapján, amelyet küldtetek, azt gondoltuk, hogy a mellékelt két Sajtófesztivál-jegyet nyertük, nem gondoltuk, hogy az Év Diákújságja lettünk.

Köszönjük a címet, és elnézést kérünk a távolmaradásért!

A főszerkesztőt elküldjük szanatóriumba.

Az Impulzus szerkesztői