Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Új lehetőségek az űrben

Lézershow, mutatványos, tűztáncosok, óriásfilm, kvízjáték a polgármesterrel, s az elmaradhatatan beszédek.

Műegyetemi Ajándékbolt

Az Energetikai Szakkollégium 2003-as programja

A Szakkollégiumban lehetőséget adunk cégek bemutatására, szakmai előadás tartására.

Pszi-kör

Kultúrinterjú Szabó Istvánnal

A királyok

"...hitelesített eredemények alapján a Manowar a világ leghangosabban játszó bandája."

Vizsgatemető

Ülünk a vonaton IV.

"...jól elvoltak a WC-ben..."

BME Schönherz Kollégium - 40 éves öregtalálkozó

Guide to FAX a safe

Koncz Gábor

Kár érte

Regatta

Az elmúlt három év szeptemberének kiemelkedő eseménye volt a Regatta. A tanév első nagy közös bulija a BME központi épülete előtt, egy kis nyár-utó hangulat, a szokásos "nyomjuk-le-a-közgázt" feeling, sörsátor, darts, streetball, mászófal, és természetesen az esti pörgés egy jó műsorvezetővel és több színvonalas fellépővel. Az est fénypontját pedig minden évben a Republic frenetikus koncertje adta, amit például tavaly a zuhogó eső ellenére is több száz ember tombolt végig. Nos, ez már a múlté...

Idén a "dolog" kicsit máshogy alakult, kicsit soványabbra sikerült, mint ahogyan az eddigi évek már rutinos regatta-látogatói várták. A megszokott nagyszínpad összezsugorodott és átkerült a K épület főbejáratával szembe – igaz, így is bőven elfért előtte az az öt fős tomboló tömeg, akik DJ Dominique műsorára ropták az "utcabált". Merthogy más fellépő, neadjisten koncert vagy ilyesmi nem volt. A sörsátrak előtt sem volt kifejezett tolongás, nem úgy, mint tavaly, amikor féltve kellett őriznünk küzdelmesen megszerzett ülőhelyünket.

A nyolcas regatta versenyben "természetesen" megint a BME győzedelmeskedett a SOTE, a Közgáz és az ELTE csapata előtt. Gratuláció és köszönet érte, hogy legalább ők nem hagytak cserben minket... Mindezek ellenére este erős hiányérzettel és meglehetősen korán távoztunk a helyszínről, az oly nagyon hiányolt Republic egyik számának gondolatával: "Valahogy másképp történt meg...". Kár érte.

Csilla