Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

IgényVezérelt Fiúk

Kívül az időn

Fél hat, felkelek, felcsatolnám a karórám – és nem működik.

Goldfinger – Open Your Eyes

How much wood could a woodchuck chuck, if a woodchuck could chuck wood?!

MAFC vitorlásszakosztály

"...gyorsan rohanok Neptun istenünkhöz..."

Fakanál – borsos tokány

szép üveges a hagyma, akkor öntsük hozzá a marhahúst. Sózzuk meg! Ne tegyetek bele egyszerre sok sót, mert a szalonna egyébként is sós.

Budapesti koncertelőzetes

Aktuális ZOH!

Élettechnika

Csulyák Gábor (Csucsu)

Hegedű

Kár érte

Regatta

Az elmúlt három év szeptemberének kiemelkedő eseménye volt a Regatta. A tanév első nagy közös bulija a BME központi épülete előtt, egy kis nyár-utó hangulat, a szokásos "nyomjuk-le-a-közgázt" feeling, sörsátor, darts, streetball, mászófal, és természetesen az esti pörgés egy jó műsorvezetővel és több színvonalas fellépővel. Az est fénypontját pedig minden évben a Republic frenetikus koncertje adta, amit például tavaly a zuhogó eső ellenére is több száz ember tombolt végig. Nos, ez már a múlté...

Idén a "dolog" kicsit máshogy alakult, kicsit soványabbra sikerült, mint ahogyan az eddigi évek már rutinos regatta-látogatói várták. A megszokott nagyszínpad összezsugorodott és átkerült a K épület főbejáratával szembe – igaz, így is bőven elfért előtte az az öt fős tomboló tömeg, akik DJ Dominique műsorára ropták az "utcabált". Merthogy más fellépő, neadjisten koncert vagy ilyesmi nem volt. A sörsátrak előtt sem volt kifejezett tolongás, nem úgy, mint tavaly, amikor féltve kellett őriznünk küzdelmesen megszerzett ülőhelyünket.

A nyolcas regatta versenyben "természetesen" megint a BME győzedelmeskedett a SOTE, a Közgáz és az ELTE csapata előtt. Gratuláció és köszönet érte, hogy legalább ők nem hagytak cserben minket... Mindezek ellenére este erős hiányérzettel és meglehetősen korán távoztunk a helyszínről, az oly nagyon hiányolt Republic egyik számának gondolatával: "Valahogy másképp történt meg...". Kár érte.

Csilla