Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Irodalmi kör

Programozásoktatás máshol - avagy hogy lehet még?

Az előző számunkban megjelent "Változások az infós programozásoktatásban" című írásunk elég nagy vihart kavart. Az írással kapcsolatban – ahogyan erre olvasóink felhívták a figyelmet – elkövettünk egy-két hibát.

Kérlek

AC Stúdió & Live

Köztársasági Ösztöndíj

Diplomaterv és szerzői jog

ARTulcsapás

IEEE Etikai Kódex

Vers

Az élet értelme

– Tulajdonképp hova megyünk? – Sehova, csak úgy utazunk.

Felezőbál

Rendezői mottó:
"Már csak egy kör asztal van!"

Idén az eddig megszokottakhoz képest kicsit később, április 19-én került sor a diploma felé vezető út felénél tartók számára hagyományosan megrendezett Felezőbálra. A rendezőgárda főként a XXIX. Schönherz QPÁ-n Spontán néven futó csapatból verbuválódott, de a szervezésben segítségünkre volt a Vizsgatemető és az Újvár Klub rendezősége is.

A felezők számára a kapunyitás 18:30-kor volt. Ekkor egy kivétellel mindenki megkapta a korsóját és a pólóját, amennyiben igényt tartott ilyesmire. A rendezvény a vacsorával kezdődött, melyen 182 felező vett részt. A hangulatot eközben az ifj. Vajda Gyula vezette cigányzenekar emelte. A táplálkozás befejeztével áttértünk a második, igen nagy népszerűségnek örvendő programra, melyben a bekonferálás szerint Magyarország első sztriptízbajnoka szórakoztatta a közönséget. A produkció után kisebb kényszerszünet következett, melyet egy időközben felmerült hangtechnikai "bökkenő" okozott. A bulizás 21:30-kor kezdődött, amikor a kapu megnyílt a nem felező vendégek számára is. Erre körülbelül 100 külsős jött el. A buli főzenekara az Eleven Hold volt, mely a vendégek nagy részének elnyerte a tetszését.

Összességében egész jól sikerült a Felező, a kisebb nehézségek pedig főként a rendezők hiányos szervezési tapasztalataira vezethetők vissza, melyeket azonban az első alkalommal meglehetősen nehéz elkerülni.

Az utolsó vendég negyed háromkor távozott. Utána még persze a rendezők számára ott volt a 2 szint felmosása, a visszapakolás, és az 56 darab asztal visszaszállítása a Stoczek-menzára, melynek során mindenkin látszott a határtalan lelkesedés. :)

Felezőbál rendezők