Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kollégium és diákotthon

Robert Francis Kennedy (1925-1968)

Tichy-Rács Bence, II. Vill.

Nyomdatörténeti barangolások – második rész

A négy fő szín a Cián, vagy Kék (Cyan), a Bíbor, vagy Ciklámen (Magenta), a Sárga (Yellow) és a Fekete (blacK), azaz CMYK.

Impresszum

Hopp Ferenc Világjáró Klub

AIESEC, avagy buli, munka, tapasztalat...

Részt vehetsz mindezektől függetlenül külföldi szakmai gyakorlatcsere programunkban, melynek keretén belül akár másfél évet is külföldön tölthetsz, hatalmas előnyre téve szert ezáltal, mind a külföldi szakmai tapasztalattal, mind nyelvtudásod aktív, mindennapi fejlesztése révén.

Napfelkelte

Erdélyi Tamás

Kari BME közéleti és szakmai ösztöndíj

Felezőbál

Rendezői mottó:
"Már csak egy kör asztal van!"

Idén az eddig megszokottakhoz képest kicsit később, április 19-én került sor a diploma felé vezető út felénél tartók számára hagyományosan megrendezett Felezőbálra. A rendezőgárda főként a XXIX. Schönherz QPÁ-n Spontán néven futó csapatból verbuválódott, de a szervezésben segítségünkre volt a Vizsgatemető és az Újvár Klub rendezősége is.

A felezők számára a kapunyitás 18:30-kor volt. Ekkor egy kivétellel mindenki megkapta a korsóját és a pólóját, amennyiben igényt tartott ilyesmire. A rendezvény a vacsorával kezdődött, melyen 182 felező vett részt. A hangulatot eközben az ifj. Vajda Gyula vezette cigányzenekar emelte. A táplálkozás befejeztével áttértünk a második, igen nagy népszerűségnek örvendő programra, melyben a bekonferálás szerint Magyarország első sztriptízbajnoka szórakoztatta a közönséget. A produkció után kisebb kényszerszünet következett, melyet egy időközben felmerült hangtechnikai "bökkenő" okozott. A bulizás 21:30-kor kezdődött, amikor a kapu megnyílt a nem felező vendégek számára is. Erre körülbelül 100 külsős jött el. A buli főzenekara az Eleven Hold volt, mely a vendégek nagy részének elnyerte a tetszését.

Összességében egész jól sikerült a Felező, a kisebb nehézségek pedig főként a rendezők hiányos szervezési tapasztalataira vezethetők vissza, melyeket azonban az első alkalommal meglehetősen nehéz elkerülni.

Az utolsó vendég negyed háromkor távozott. Utána még persze a rendezők számára ott volt a 2 szint felmosása, a visszapakolás, és az 56 darab asztal visszaszállítása a Stoczek-menzára, melynek során mindenkin látszott a határtalan lelkesedés. :)

Felezőbál rendezők