Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kedves Hallgatóink, Olvasók!

Ezen írásban szeretném köztudomásra adni, hogy a Természettudományi Kar Hallgatói Képviselete mi mindent tett az elmúlt pár hétben.

Gólyatábor-Gólyaszemmel

"Úgy maradtunk volna még!"

Király Dénes (Dezső)

Sporthírek

A vak Angie és kutyája

Z'Minga

"Ilyen, hogy München."

Mit (t)együnk, ha éhesek vagyunk?

Kollégiumi Küldöttgyűlés

NemKéne!

Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék

A tanszék alapvetően három fő területen dolgozik: beágyazott információs rendszerek, intelligens rendszerek tervezése, valamint szolgáltatásbiztos számítástechnika.

Gyenes Tamás (Tom), VI. Info.

A kari közéletben egyetemre kerülésem óta részt veszek. 1996 óta az Impulzus szerkesztője, 1998-tól főszerkesztője vagyok. Részt vettem a Műegyetemi Sajtóklub megalapításában, melynek alelnöke, később informatikai felelőse lettem. A HK munkáját 1998 tavaszától fogva ismerem, képviselőként két évig vettem részt benne.

Úgy érzem, a villanykari HK országos viszonylatban is kiemelkedő helyen van mind az elvégzett munka, mind a hozzáértés tekintetében. Ehhez nagyban hozzájárult a régi HK-sok segítsége, tapasztalata és az általuk jól kitalált és bejáratott rendszer. Mint mindenhol, ahol emberek dolgoznak, itt is előfordultak bakik, de ezeket mindig észrevettük és kijavítottuk.

Egy év kihagyás után most újra képviselőként szeretném az elődeink által kitaposott úton továbbsegíteni a HK-t. Fontosnak tartom, hogy tartsuk meg a Karon kialakult értékrendet, és képviseljük ezt a Karon kívülre és a kari hallgatók felé egyaránt. Úgy érzem, eddig szerzett tapasztalataim nagy segítséget nyújthatnak a következő HK-nak is.

A HK-ban az alapfeladatokon és a mindenkit érintő, stratégiai döntéseken kívül két területen szeretnék dolgozni:

PR Csoport

Én tartom karban a HK Webet, ezt folytatnám is. A rendszert át fogom írni adatbázis alapokra, így egyszerűbb lesz a frissítés. (<REKLAM>Aki beszállna a munkába, írjon e-mailt!</REKLAM>)

Ezenkívül az Impulzusban – ahogy azt már megszokhattátok – ezentúl is beszámolunk a HK-s hírekről és témákról.

EHK

Az utóbbi időben gyakran kerültem kapcsolatba az Egyetemi Hallgatói Képviselettel és a pozitív tapasztalataim alapján megérett bennem az elhatározás, hogy részt vegyek a munkájukban.

Előre is köszönöm a támogatást!

E-mail: tom@impulzus.com