Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Jön! Jön! Jön! – A Kreditrendszer

Az összes nevezett csapat

Néhány név a kollégiumból

Avagy kinek kell köszönni.

MusicMania

Fegyelmi Határozat

Papp Tamás (Mozdony), IV. Info.

VERS-ELŐ

Veszely for prezident!

A képet egy kicsit árnyalja, hogy valószínűleg azért egy ember többször is szavazott [de még mennyire – a szerk.], (nem vette az Index sem olyan komolyan azt, hogy ezt kiküszöbölje), és ezek feltehetőleg jórészt műegyetemisták vagy öregdiákok voltak.

Intejú Kónya Ilona tanárnővel

Rövid hírek Házunk tájáról

2002. február 8-án testületileg lemondott a KKB.

Süveges Péter(SPeti), III. Vill.

A Kari Hallgatói Képviseletről először a Gólyatáborban hallottam, már akkor is érdekelt a munkája. Elsőévben rész vettem a Gólyatanács megalapításában, másodévben jelöltettem magam Hallgatói Képviselőnek, s ti megválasztottatok.

Az idei HK-s táborban az akkori aktív képviselőkkel egy új, sokkal hatásosabb irányvonalat határoztunk meg a hallgatók képviseléséért, bízva abban, hogy ezt idén megvalósíthatjuk. Szeretném, ha ebben támogatnátok, s Velük, a terveket kidolgozókkal egy ütőképes Kari Hallgatói Képviseletet állíthatnánk fel.

Az elmúlt év során sok-sok tapasztalatot szereztem, belső emberként megláttam a HK gyenge pontjait. Alapvető követelmény, hogy egy megválasztott képviselő ne aprózza el az erejét, mert a hallgatók ügyeinek megoldása elsődleges, nem várhat más, halaszthatatlan közügyek miatt. Kérlek titeket, hogy tartsátok ezt szem előtt voksotok leadásakor!

Jövőbeli terveim között szerepel a gyenge pontok számát minél jobban leszorítása, a hallgatók érdekeiért kiállni kari szinten. Folytatni kívánom a már tavaly elkezdett törekvéseimet. Szeretném, ha a HK és a hallgatóság közelebb kerülne egymáshoz, valamint belelátnának munkánkba. Terveim között szerepel az oktatókkal való jobb kapcsolat kialakítása. Részt kívánok venni a Tanulmányi Csoport munkájában is, ezzel a hallgatóság tanulmányi problémáinak hatásos lekezelését tűzöm ki célomul.

Célom még, hogy bekerüljek az Egyetemi Hallgatói Képviseletbe. Az EHK-Villanykar őskori ellentétét szeretném lazítani, lehetőség esetén feloldani. Eme nem könnyű feladat megoldásához kérem segítségeteket.

Bizalmatokat előre is köszönöm!

E-mail: speter@hk.sch.bme.hu