Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kriptoszolipszista töredékek

HK news

InfoBörze Y2K

"... e kimagasló kereslet a fiatal informatikus szakemberek iránt még évekig jelentkezni fog."

Ismerkedj meg hóhéraiddal!

KSZK

A körvezető letörli az egész falat elfoglaló tábláról a bűvös szavakat, amiket a néhány napja előadást tartó önkéntes hagyott rajta. A szakmai viták véget ugyan nem érnek, de most egy órán át szünetelnek.

A legutóbbi Qpán Butabi Gájzként indult csapat bemutatkozása

Otthonunkban a természet – bemutatkozik a TeOTT

40 éves öregtalálkozó volt...

mindkét helyen bőséges programválaszték segítette az emlékezést

DSK – Sporthírek

Sportoljatok, csá!

Szakválasztás

Rettegés

A város egész nap lázban égett. Új rém tűnt fel a környéken: a félveknis gyilkos. Áldozatait brutális módon megcsonkítja egy félkilós házi jellegű, félbarna kenyérdarabbal, majd – minő borzalom – tunkol a kifolyt vérből.

Valaki állítólag látta is őt settenkedni nemrég két háztömbbel arrébb, de nem mert közel menni hozzá, mert a gyanúsított jobbjában teknős-szexszel dekorált, ámde baljósan domborodó szatyrot lóbált.

A Félveknis a délután folyamán több környékbeli talponállóban megfordult, és több hosszúlépést sikerült vetetnie magának a megszeppent italozókkal. Ezeket szemmel láthatóan jókedvvel fogyasztotta, meg se látszott arcán az előző éjjel elkövetett három gyilkosság.

Végül késő este talált rá egy nagyobb társaság; a Félveknis egy bokor tövében fekve aludt. Egyáltalán nem tűnt gyilkosnak, sőt, kifejezetten jámbor – ámbár kissé borvirágos – ábrázata volt.

Azért agyonverték, biztos, ami biztos.

lsp