Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Étterem(anti)ajánló

avagy hova ne menjünk enni: Trófea étterem

MAVE

Hogyan főzzük meg a barátnőnket

Kosárlabda

HK-választás – Bevezető

Az egyetemen szerzett tudás konvertálható

Villamoshálózat-felújítás

Hamarosan nem lesz áram a Műegyetem villanykari kollégiumában...

Mediterrán órák

Ez az első alkalom, hogy Pécsre megyünk, így megpróbáltuk felidézni a városról szóló ismereteinket. Kispál és a Borz. Női kosárcsapat. Egyetemváros.

Újra a topon!!?

"... a Schönherz nyerte el a nagy kollégiumok kategóriájában az "Év kollégiuma" megtisztelő címet..."

Gyenes Tamás (Tom)

Fegyelmi Határozat

A Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának fegyelmi bizottsága M. Z. egyetemi hallgató fegyelmi ügyében az 1999. október 6-án megtartott fegyelmi tárgyaláson meghozta és kihirdette az alábbi határozatot.

A fegyelmi bizottság az 1993. évi LXXX. törvény 37. §-ába ütköző magatartása miatt vétkesnek találta és fegyelmi büntetésként a Hallgatói Fegyelmi Szabályzat 2.1.c. pontja alapján kettő évre eltiltás a tanulmányok folytatásától fegyelmi büntetéssel sújtja.

Iratkozhat a 2001/2002. tanév 1. félévére 2001. szeptember 3-7. között.

Külön kérelem és erre vonatkozó határozat nélkül mentesül a fegyelmi büntetés hatálya alól a fegyelmi büntetés lejártával.

A határozat a mai napon jogerőre emelkedett, mivel fellebbezési jogáról lemondott.

Indoklás

Az eljáró fegyelmi bizottság az 1999. október 6-án tartott fegyelmi tárgyalás során elhangzottak és a bemutatott dokumentumok alapján megállapította, hogy fent nevezett 1999. szeptember 2-án az Elektromágneses terek c. tárgyból a vizsgán illetve szeptember 3-án a Hálózatok és rendszerek szigorlaton nem jelent meg, az indexbe beírt elégséges osztályzatok hamisak.

A Bizottság súlyosbító körülményként vette figyelembe azt, hogy a hamisítás két tárgyból történt.

A Bizottság enyhítő körülményként vette számításba, hogy fent nevezett a csalás tényét vita nélkül elismerte és láthatólag nem volt tisztában tettének súlyosságával.

A Bizottság a fentiek alapján döntött a rendelkező rész szerint és nem alkalmazta a legsúlyosabb büntetést (végleges kizárás).

Budapest, 1999. október 7.