Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

E!

Steiner Gábor (Steinci)

Gyenes Tamás (Tom)

Mozdulj magadért!

Interjú Dr. Osváth Péterrel

Az Impulzus szerkesztősége tevékenysége bővítése érdekében tagfelvételt hirdet

MusicMania

"Stormwitch, Royal Hunt"

Szakmai rejtvény

"A nyeremények viszont valódiak..."

Britney Spears már nem szűz

Sziget 2002 nyár

Változtatás

"Hogy tehetném? Ilyennek akarjuk."

Sport rovat

A szorgalmi időszak beköszöntével beindult a sportélet is a Házban. Az elmúlt 1 hónapban több kisebb rendezvényünk és egy nagyrendezvényünk is volt.

Február 27-én, vasárnap került megrendezésre az idei félév darts-bajnoksága, amely – tanulva az első hibájából – már délután 3-kor elkezdődött.

Február 29-én rendeztük meg a 2000. évi Jegesnapunkat, amelyre a BS sajnálatos leégése miatt a Kisstadionban került sor. Ez az épület sajnos fedetlen, de a hideg idő ellenére sokan jöttek el. A 4 órás korizást helyenként játékos vetélkedők tarkították. Volt váltóverseny, limbó, curling (csúszókorong) boroskannával :), "lökd meg a tehenet" guggolva, volt szlalom és a végén jégtánc zárta le a rendezvényt. A tombolához a Siemens és az Atlanta Sport Kft. szolgáltatta az ajándékokat.

Másnap került sor az Egyetemi Sportnapra, ahol a kari csapatok vetélkedtek asztaliteniszben, dartsban, kosárlabdában és kispályás labdarúgásban. Meghirdették a legjobb szurkolói csoportok versenyét is, ahol – köszönet mindenkinek, aki ott volt – a 2. helyet szereztük meg. Kispályás fociban sajnos már az elején kiestünk, viszont kosárlabdában a csapat – fantasztikus szurkolás közepette – a 2. helyet szerezte meg.

A következő rendezvényünk a március 7-ei Toronyfutás volt. A mintegy 21 és fél emelet megmászására 35-en vállalkoztak. Ez a leggyorsabban Gáspár Attilának (Gazsinak) sikerült, aki beállította az eddigi kollégiumi rekordot, azaz 1 perc 29 másodperc alatt ért fel. A 2. helyen Jakab Zoltán 1,32-es idővel futott be, a 3. hely Farkas Arnoldé lett 1,40-nel.

  1. Balkán FC (Hiri István, Tóth András, Mészáros Ervin)
  2. Csocsó Team (Csocsó + csapata)
  3. DSK
  4. Csoport-Egység Generátor (Bernáth Attila, Tot Bagi Róbert, Rozmán András)

És akkor kis reklám. A következő hetekben az alábbi rendezvényeink lesznek:

  • április 18-án (kedden): Vízinyuszi, helye a MAFC uszoda itt a sportpályánál
  • május 1-jén (hétfőn): Evezősnap a Római parton
  • május 11-én (csütörtökön): Tavaszi Csúcstartó a MAFC sportpályáján.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

És a végére még egy jó hír! Hamarosan megnyílik a kerékpárkör is, ahol 4-5 kerékpár várja a bringázni vágyó embereket. Kölcsönözni bérletes rendszerben lehet majd, melynek árai: 2000/1800/1600 Ft/félév (DO/KB/ÁB). A további részletekkel kapcsolatban figyeljétek a plakátokat, vagy keressétek Füzesi Arnoldot a 1205. szobában.

Mindenkinek jó sportolást!

KóPé