Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Csak hogy tudjátok...

A Linux operációs rendszer elsősorban a programozók körében elterjedt...

Étteremajánló – Szeráj török étterem

Konyhafelújítás

"A konyháink tényleg iszonyatosan lepusztult állapotban vannak..."

Sajtófesztivál

"A miniszterelnök úr szereti a Danone-termékeket?"

Úttörőtábor helyett

"hozzáértő előadók beszéltek"

Fair

A Villanykar új virágai

OPORTÓ Borozó – "TRAM" Kocsma

A megvilágosodás ösvényein lépkedve hasznos lehet egy jó beszélgetés, a villányi borokkal olajozott gondolatokkal osztott ész és a résnyivé szűkült szemű haver, ahogy tompán figyel, majd magához inti a pincércsajt.

EHK-tükör

"Ezt az országgyűlés szavazta meg."

Az ősmágusok elfeledett titka

Kedves Gólya barátom!

Sok szeretettel köszöntelek abból az alkalomból, hogy a Villanykar legjobb lapját olvasod! Hagyományunkat megtartva idén is elkészítettük és eljuttattuk újdonsült kollégáinkhoz gólyaszámunkat, melynek célja, hogy idejében és a lehetőségekhez képest minél jobban megismerd karunk életét, kollégiumát, stílusát, és mikor fizikailag is idekerülsz, már ne egy idegen környezetbe lépj be.

Ebben a számban sok olyan információt gyűjtöttünk össze, amely hozzásegít ahhoz, hogy még legalább öt évig az egyetem polgára maradj, és tedd ezt úgy, hogy közben nagyon jól érzed magad.

Hely hiányában persze közel sem tudtunk minden fontos dolgot (fogalmat, szervezetet, jótanácsot stb.) leírni, de amit elsősként tudnod kell, az megtalálható a gólyaszám hasábjain – ami pedig nem, azt majd alkalmad nyílik megkérdezni a senioroktól, HK-soktól vagy egyéb, egyszerű halandóktól a gólyatáborban és később is bármikor.

Számos újdonsággal kerülsz szembe, mikor idevet a sors, és biztosan sok minden tetszeni fog. Ezek között szelektálni kell, mert előbb-utóbb minden egyetemista szembesül a nagy problémával: kb. 40 órás napokra lenne szüksége, hogy nagyjából mindenre legyen ideje, amire szeretné. Egyelőre foglalkozz két dologgal: az egyetemen tanulj, a koleszban pedig érezd jól magad!

Az Egyetemhez sok sikert, a gólyaszámhoz jó szórakozást kívánok!

Gyenes Tamás
főszerkesztő