Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Neptun

Kultúros hírek

Amikor mosolygok rád

"Ismerkedj meg a Barátaimmal ..."

Koncertajánló

Történelem

A Pascalra való áttérés 1981-ben történt, amiben Pongor tanár úrnak elévülhetetlen érdemei voltak. Ekkor még a 4 külön szakon (technikus, műszer, híradó, erősáram) külön folyt az oktatás.

"Csak az a jó ..."

Sokaknak – azt hiszem – nem kell bemutatnom a PUF-ot, hiszen elég sűrűn megfordultak már ők a Schönherzben is. Sok ismerősöm azonban meglepődött, amikor megtudta, hogy már 20 éve zenélnek.

Internyet

EHK-tükör

Ballada

"Ifjonti szíve emésztő lánggal ég..."

Aranyásó Filmklub

Beköszöntő

"Minket még a memóriaárak sem törnek le!"

Újra itt van. Idén XXVII. évfolyamába lépett az Impulzus, és töretlen lelkesedéssel írunk Nektek a fontos és kevésbé fontos dolgokról, ahogy azt már megszokhattátok.

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) pályázatán a felsőoktatási kategóriában elnyertük az "Év Diákújságja" címet, melyet idén három felsőoktatási lap kapott meg. A háromszorosan kiváló Schönherz Zoltán Kollégium mintájára tehát egyszeresen kiváló lett az Impi. :)

Mivel a gárdánk kezd kiöregedni, szeretettel várunk minden újságírás iránt érdeklődő ifjút a szerkesztőségbe! Gyertek el valamelyik kedden este hétkor egyik gyűlésünkre, aztán majd lesz valami.

Tom