Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

A ház, ahol élünk

HÉV közlekedett Budafokról a körtérig, ott lehetett villamosra szállni. Ebben az időben még igen mostohák voltak itt a körülmények.

Felhívás kari tanulmányi versenyre

A cikk születése

"Megittam a vodkát, kiírtam magamból egy tizedét annak, ami bennem van..."

Információtechnológiai forradalom

A végeredmény – I. BME 24 órás programozási verseny

Ali baba és a 40 RAMBÓ

Impresszum

Szakmai reszort

Bolt++

"A "Hogyan legyünk gazdagok?", a "Sikeres élet titkai" és a "Hogyan érveljünk gyorsan és hatásosan?" című munkák bestsellerek lettek, íróik pedig egycsapásra meggazdagodtak. Az Impulzus sem maradhat ki ebből az üzletből, így egy tanulmányt készítettünk..."

Fejes Róbert (sziffrid)

Vörös Kakas

A Vörös Kakas Fogadó a Ház kulturális rendezvényei között a ráérős-beszélgetős stílust képviseli. A vasárnap este a fogadóba látogatók - esetenként hangulatos élőzene mellett - beszélhetik ki az elmúlt hét eseményeit, s közben fogyaszthatnak kínálatunkból: a jól ismert melegszendvicsekből, forralt borból, vagy éppen széles italválasztékunkból. A vendégek kedvében járva nagyjából minden második alkalommal egy tagunk elkészíti valamely specialitását mindenki nagy megelégedésére. Bárki is tévedjen le hozzánk vasárnap este, mindig is találhat egy ismerős arcot, akivel ebben a kellemes környezetben elbeszélgethet.