Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Sch Kórus

Impresszum

Casanova bál

"Szinte tele volt a két nagyterem lányokkal."

Krumplihámozó

Vírusok, férgek – mit hoz a 2004-es esztendő?

A jövő tehát elég borúsan fest: egymással harcoló víruskészítő-csoportok, DDoS támadással való zsarolások, on-line banki csalások...

Teaház

Életkép

Kálmán György (Gyuri), IV. Info.

Impresszum

Csillagtúra

Gólyatanács

A Gólyatanács a Hallgatói Képviselet kezdeményezésére idén jött létre. A HK és a GT kapcsolata nem munka jellegű, és a tagság gyakorlatilag minden kötelezettség nélküli - tiszteletben tartjuk a Senior-gárda véleményét, miszerint egyetemi pályafutásotok elején kizárólag tanuljatok és ismerkedjetek, és csak az első próbatétel sikeres vétele után (értsd: nem vágnak ki rögtön az első vizsgaidőszakban) vessétek magatokat a közéletbe.

A tanév elején még jó ideig a régi GT működik, és ők foglalkoznak az új érdeklődőkkel, míg teljesen át nem adják nekik a stafétabotot - így a tagság belenyúlik a másodévbe.

A GT célja, hogy tagjai belelássanak és beleszóljanak a HK munkájába. Elsős hallgatók nem szoktak bekerülni a HK-ba (általában a választáson sem indulnak), a GT-n keresztül viszont mi, HK-sok megtudjuk az elsősök véleményét, problémáit, így azokat is képviselni tudjuk. Emellett az elsősök között is lesznek hallgatói ügyekben jól tájékozott emberek, és szeretnénk is tudatosítani a gólyákban, hogy hallgatói problémákkal nyugodtan forduljanak a GT-tagokhoz. Nem titkolt célunk ezen túl, hogy a GT tagokból jövendőbeli HK-sokat "neveljünk ki".

A Gólyatanács levelező listájának címe: gt@hk.sch.bme.hu

Tom