Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

E! - Beköszöntő

Orvos-biológus mérnökképzés

Villamosmérnök himnusz

Rádiótechnikai Diákműhely (RD)

Impresszum

Cím nélkül

Hallgatói képviselő-választás - 1999

ELTE

Kutyaszarató

"És üdvözlöm a kisfiát! Meg a kutyáját is..."

KTH, avagy központosítás ezerrel

Külön ablak lesz pl. az indexleadásra. De tegyük fel, hogy összesen öt ablak tud majd ilyenkor foglalkozni az év eleji tennivalókkal. Vagyis egy perc/hallgató. De mint tudjuk, az emberek nem matematikai modellek alapján működnek, s semmi jogunk nincs feltételezni, hogy valóban egyenletesen érkeznek majd.

E!

Az egyetemi Alkotói Pályázat leadási határideje április 30-ra módosult, a szövegét ezért újra leközöljük itt jobbra. [ld. Újra Alkotói Pályázat! c. cikk]

Ha már a pályázatoknál tartunk, a kishajósra nem érkezett semmi (érthetetlen, nem tudtok 1.5 mm-es hajót hajtogatni?), a "közismert, fagyasztott cuccokat áruló cég cirkálóautója által kiadott hülye dallamra" való zenei modul írására viszont hárman is vállalkoztak. Eredményhirdetés a legközelebbi számban.

A gépész kollégákkal való jó kapcsolatunk eredményeképpen: Lesz közös Impulzus – KáTé szám! Május végére tervezzük, és jó lesz.

A következő számunkra remélhetőleg nem kell ennyit várni, mint a mostanira: terv szerint két hét múlva újra megjelenünk.

Tom