Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Programozásoktatás máshol – avagy hogy lehet még?

Nem célunk bármiféle következtetést levonni, bármelyik tanmenetet ideálisnak kikiáltani. Ebből a rengeteg adatból egyvalami mindenesetre kiviláglik: azonos problémákra nagyon eltérő megoldásokat lehet adni, azonos célokat teljesen más utakon is el lehet érni.

Schönherz kolesz

Aktuális ZOH!

EHK-tükör

Aikido a BME-n

Az edzések nagyon jó hangulatban telnek el, ez, kérem, nem a sztrítfájter-őrző-védő-bulldog-képző.

Cím nélkül

Műegyetemi Állásbörze Felkészítő Napok 2005

A hagyományosan – már tizenkettedik alkalommal – megrendezésre kerülő programsorozat felöleli az összes témát, amely egyáltalán kapcsolatba hozható az álláskereséssel.

Harmatcsepp

Házavatás cicával és női nevekkel

Visszatérve a hódokra.

Mint kertben a virágok...

"És ezek a virágok... milyen szépek..."

Bevezető

Lezajlott a XXIX. Schönherz Qpa a MI rendezésében. A félreértések elkerülése végett a címlapon azért van XXX., mert az idei első qpaszám címlapján véletlenül a qpa sorszáma helyén is az Impulzus évfolyamának száma (XXVIII.) szerepelt (magyarul: elb@sztuk), de így legalább átlagban helyes a sorszám.

Ezen a qpán megpróbáltuk feleleveníteni azt az impis hagyományt, hogy a qpáról különszám formájában tudósítunk. Ennek megfelelően megjelent egy szám a qpa-programmal és a csapatok bemutatkozójával, és most ez, amelyben megpróbáljuk összefoglalni a történteket. Ezen a qpán is voltak problémák, volt rücsök és voltak kellemetlen percek rendezőknek és résztvevőknek egyaránt, de felejtsük el ezeket – mi is igyekszünk a napos oldalról írni.

Ezenkívül az ide helyhiány vagy egyéb ok miatt be nem kerülő anyagokat (nagyon hosszú szövegek, videók stb.) megtalálhatjátok az Impulzus Qpa-Weben, a http://qpa.impulzus.com címen.

És ha valami kétség merülne fel:

a Közgázt szeretjük!

Gyenes Tamás