Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Törd át korlátaid!

"Nem, nem akartam öngyilkos lenni ..."

Há-há! Én már átmentem!

Jó helyek

"Először csak iszogatni tértünk be."

Velencei karnevál

Goldfinger – Open Your Eyes

How much wood could a woodchuck chuck, if a woodchuck could chuck wood?!

Aktuális ZOH!

A XXIX. Schönherz Qpa eredménye

Programozásoktatás máshol - avagy hogy lehet még?

Az előző számunkban megjelent "Változások az infós programozásoktatásban" című írásunk elég nagy vihart kavart. Az írással kapcsolatban – ahogyan erre olvasóink felhívták a figyelmet – elkövettünk egy-két hibát.

Szakmai könyvtár

Új év, új elvárások egy dinamikusan fejlődő, fiatal csapatban!

Bevezető

Lezajlott a XXIX. Schönherz Qpa a MI rendezésében. A félreértések elkerülése végett a címlapon azért van XXX., mert az idei első qpaszám címlapján véletlenül a qpa sorszáma helyén is az Impulzus évfolyamának száma (XXVIII.) szerepelt (magyarul: elb@sztuk), de így legalább átlagban helyes a sorszám.

Ezen a qpán megpróbáltuk feleleveníteni azt az impis hagyományt, hogy a qpáról különszám formájában tudósítunk. Ennek megfelelően megjelent egy szám a qpa-programmal és a csapatok bemutatkozójával, és most ez, amelyben megpróbáljuk összefoglalni a történteket. Ezen a qpán is voltak problémák, volt rücsök és voltak kellemetlen percek rendezőknek és résztvevőknek egyaránt, de felejtsük el ezeket – mi is igyekszünk a napos oldalról írni.

Ezenkívül az ide helyhiány vagy egyéb ok miatt be nem kerülő anyagokat (nagyon hosszú szövegek, videók stb.) megtalálhatjátok az Impulzus Qpa-Weben, a http://qpa.impulzus.com címen.

És ha valami kétség merülne fel:

a Közgázt szeretjük!

Gyenes Tamás