Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Az Energetikai Szakkollégium 2003-as programja

A Szakkollégiumban lehetőséget adunk cégek bemutatására, szakmai előadás tartására.

Erdélyi Boróka (Boró)

Interjú Serény Györggyel

Nagyon sokszor van olyan is, hogy dolgozom és még arra is nagyon nehezen szánom rá magam, hogy a WC-re kimenjek, mert nincs hozzá energiám, hogy megszakítsam a munkámat. Igazából ez a késéseim oka is.

HK news

"Sikerrel zárult le a 2000. évi hallgatói képviselő-választás, ..."

A liftes gyilkos

"..egy végső, halálhörgésszerű sikolyban tört ki..."

Borbély Zsolt, III. Info.

Kollégiumi hálózati hírek

Kedves olvasóink, GTK-s, VIK-es, TTK-s hallgatók!

Gyomornyugodva aztán helyet, időt, lehetőséget, munkaerőt engedett, hogy mindannyiunk örömére egymás után 3-5-7-szer összeeresszük szerkesztőségeinket, megismerhessük egymás idióta szokásait, megtudjuk néhányunk féltve őrzött titkát, veszekedjünk arról, mi miért jó, és ez önmagában miért a legnagyobb baromság, amit valaha hallottunk.

Impresszum

BMGE

Emberszeletelő

Nem egy horrorfilmről van szó kérem, hanem az Egyetemünk "E" épületében működő liftekről, melyek biztosan megragadnák egy-két amerikai forgatókönyvíró fantáziáját. Nem az a gond, hogy nem olyan gyorsak, mint a schönherzes társaik, hanem kicsikét hazárdosan működnek az ajtók. A nyitás még csak-csak, de aztán kb. 5–10 másodperc áll szegény utas rendelkezésére, hogy be- vagy kiszálljon. Ez egy ember esetében még nem gond, de ha mondjuk egy 5-6 fős társaság veszi igénybe eme szolgáltatást, akkor az utolsó már nem tud kiszállni. Vagyis nehezen, ugyanis az ajtó rávágódik... Legutoljára a kilencedikről mentünk le, öten kiszálltunk a földszinten, de a lent várakozók nem tudtak beszállni – az ajtók záródtak és a lift elindult felfele, hiába próbáltak meg belekapaszkodni...

Talán kellene egy magnetofon, amely egyfolytában a következőt ismételné: "Kérem vigyázzanak, az ajtók gyorsan záródnak!"

Ha valaki szerint a liftekkel semmi gond, az bead egy húszast!

Bacsi