Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Utazás másokkal...

Közönyözök

Vers

Kaprun – Hiking Week 2004

Golden Dávid

Az üvegfúvó

"Könnyed, női tündéralak volt, légies vonásokkal..."

Ma már minden út "R"-be vezet

Tegyük fel, valamelyik nap korán kelsz, és csodák csodája öt perc alatt felkerül a matrica a diákodra. Ügyes vagy, minden sikerül, és már szereted is a KTH-t.

Álomtükör

Vers

Impressziók – II.

A Ti ágyatokban alszom. GPRS-hídon a világhoz kapcsolva – vagyok. Hozzátok kötve. Enyém a világ, és én a világé vagyok. Budapesten, San Diegoban, Bernben – Tiszaszentimrén, mindenhol.

MűSajt

Mentorrendszer

Az együtt töltött idő alatt jó kapcsolatok, szoros barátságok alakulhatnak ki. Ki tudja, még a végén megtalálod azt, amit egész életedben kerestél, és egy másik országban kötsz ki?

Emberszeletelő

Nem egy horrorfilmről van szó kérem, hanem az Egyetemünk "E" épületében működő liftekről, melyek biztosan megragadnák egy-két amerikai forgatókönyvíró fantáziáját. Nem az a gond, hogy nem olyan gyorsak, mint a schönherzes társaik, hanem kicsikét hazárdosan működnek az ajtók. A nyitás még csak-csak, de aztán kb. 5–10 másodperc áll szegény utas rendelkezésére, hogy be- vagy kiszálljon. Ez egy ember esetében még nem gond, de ha mondjuk egy 5-6 fős társaság veszi igénybe eme szolgáltatást, akkor az utolsó már nem tud kiszállni. Vagyis nehezen, ugyanis az ajtó rávágódik... Legutoljára a kilencedikről mentünk le, öten kiszálltunk a földszinten, de a lent várakozók nem tudtak beszállni – az ajtók záródtak és a lift elindult felfele, hiába próbáltak meg belekapaszkodni...

Talán kellene egy magnetofon, amely egyfolytában a következőt ismételné: "Kérem vigyázzanak, az ajtók gyorsan záródnak!"

Ha valaki szerint a liftekkel semmi gond, az bead egy húszast!

Bacsi