Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Mi legyen egy pizzán?

Második reneszánsz

A Public Private Partnership (PPP) egy együttműködési forma az állam és a magánszektor között, melynek célja, hogy a közfeladatok, közcélú projektek megvalósításában – és nem titkoltan a finanszírozásában – a magántőke az eddiginél nagyobb szerephez jusson.

Sport-totó

"x"

Vizuális manipuláció

Életem története

Amikor a busznak már volt szélvédője...

A gépek pedig ott áztak a busz mellett. Amikor az egyiket felemelték, folyt is belőle a víz, igencsak szívderítő látványt nyújtva minden infós szem számára.

Impresszum

A YBF Newsletter-ről

Helyzetjelentés a beléptetőrendszerről

Ebben a félévben érkezett el az idő, hogy a beléptetőrendszer élesben is bemutatkozzon. Ez persze nem sikerült zökkenőmentesen, felmerült néhány probléma. Az egyik az volt, hogy az emlegetett szerkezet memóriáját egy kicsit alulméretezték, a másik pedig, hogy a portához legközelebbi ajtó zárszerkezete eltörött, így ott egyelőre szabadon közlekedhet mindenki.

A Villamoskari Hallgatói Képviselet

Emberszeletelő

Nem egy horrorfilmről van szó kérem, hanem az Egyetemünk "E" épületében működő liftekről, melyek biztosan megragadnák egy-két amerikai forgatókönyvíró fantáziáját. Nem az a gond, hogy nem olyan gyorsak, mint a schönherzes társaik, hanem kicsikét hazárdosan működnek az ajtók. A nyitás még csak-csak, de aztán kb. 5–10 másodperc áll szegény utas rendelkezésére, hogy be- vagy kiszálljon. Ez egy ember esetében még nem gond, de ha mondjuk egy 5-6 fős társaság veszi igénybe eme szolgáltatást, akkor az utolsó már nem tud kiszállni. Vagyis nehezen, ugyanis az ajtó rávágódik... Legutoljára a kilencedikről mentünk le, öten kiszálltunk a földszinten, de a lent várakozók nem tudtak beszállni – az ajtók záródtak és a lift elindult felfele, hiába próbáltak meg belekapaszkodni...

Talán kellene egy magnetofon, amely egyfolytában a következőt ismételné: "Kérem vigyázzanak, az ajtók gyorsan záródnak!"

Ha valaki szerint a liftekkel semmi gond, az bead egy húszast!

Bacsi