Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Majoros Péter

Utcanevek nyomában

Stoczek József papnak készült, azonban a természettudományok erősebben vonzották.

Cím nélkül

Impresszum

"Csak az a jó ..."

Sokaknak – azt hiszem – nem kell bemutatnom a PUF-ot, hiszen elég sűrűn megfordultak már ők a Schönherzben is. Sok ismerősöm azonban meglepődött, amikor megtudta, hogy már 20 éve zenélnek.

Tapasztalatszerzés, bulik, AIESEC

MAVE

"Magyar Villamosmérnök-hallgatók Egyesülete"

Tudniillik tudni illik...

"Mai témánk a társas élet..."

Tóth Bálint

Villanyos tárgyak

Villanyos tárgyak, tanárok. Pl. passzív szórakozás röhögni az előadón, mert a táblát sosem tudja kezelni.

Kéri András (nessie), II. Info.

Az elmúlt évben az Impulzus munkájában vettem részt, így kerültem kapcsolatban a Hallgatói Képviselettel is. Áprilistól a Gólyatanács tagja vagyok, rendszeresen részt veszek a HK-üléseken és a nyári HK-táborban megérett bennem az elhatározás: szeretnék a HK munkájában szerepet vállalni, a Ti érdekeiteket képviselni az összes lehetséges fórumon.

Az elmúlt félév során részt vettem a Hallgatói Gyűlés megszervezésében, valamint a Kari Diákjóléti Bizottság munkájában. A hallgatóiképviselő-választások főszervezője is én vagyok.

Fontosnak tartom, hogy a kislétszámú csoportok is megfelelően képviselve legyenek, így például az alapképzést nem magyar nyelven hallgatóké vagy a kiegészítő képzésben résztvevőké is. Kiemelném a jegyzetellátás felülvizsgálatának szükségességét, mert – mint tapasztalható – a legtöbb szükséges jegyzet nem áll megfelelő példányszámban rendelkezésre.

Fontos szempont számomra, hogy az Egyetem egységesítési törekvéseivel szemben meg tudja őrizni a Villanykar azt, ami egyedivé teszi. Gondolok itt a TVSz kari kiegészítéseire vagy a Központi Tanulmányi Osztály létrehozására.

Az összes közül tán legfontosabb feladatomnak azt tekintem, hogy a hallgatók – vagyis Ti – a lehető leggyorsabban értesüljetek a Kar eseményeiről, a kiírt pályázatokról, a HK munkájáról. Kétségtelen, sokan nem láttok bele a HK munkájába, nem kevesen összekeverik a KKB-t és a HK-t is; fontos ezért, hogy ha valami problémátok adódik, megtaláljátok a megfelelő személyt, aki segít megoldást találni.

Szeretnék én ez a személy lenni, ezért kérlek Benneteket, tiszteljetek meg bizalmatokkal!

E-mail: nessie@sch.bme.hu