Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Sporthírek

"Miért ez volt életem legjobb gólyatábora?"

"Gondoltam, ha ezt mind a 600 gólyával betarttatják, akkor tudnak valamit."

Aki minden területet lefed

Büszkén elmondhatom, hogy a második helyezett ma egy nagyon neves színész, Szombathy Gyula, a felettem lévő évfolyamban pedig Bálint András színész-rendező, és Jordán Tamás, a Nemzeti Színház mai igazgatója voltak ennek a szavalóversenynek a főszereplői, tehát elég jó körökben mozogtam akkor.

Csillagtúra

"Na, szépen énekelnek a fiúk?"

Öregdiák találkozó

SPOT fény-képrejtvény!

Szakkollégiumok találkozója – Tőserdő 2003.

Nem egyszerű megfogni, hogy mi a közös ezekben a közösségekben, amelyek ilyen sokféle szakterületről érkeztek. A szakkollégium fogalmának definiálása szinte örök téma a szervezetek között, ebben a tekintetben egy alapkő a közel tíz éve lefektetett szakkollégiumi charta.

Agrobank(ó)

Varga István, V. Info.

E!

Király Dénes (Dezső), II. Vill.

Nem vagyok annyira a szavak embere, így most csak röviden összefoglalnám, hogy amennyiben megtisztelsz a bizalmaddal, milyen problémakörrel szeretnék foglalkozni. Az egyik legfontosabb feladatnak azt látom, hogy a hallgatókat jobban informálják a Hallgatói Képviselet munkájáról, amely ugyan nem látványos, de nagyon is fontos. További fontos feladatnak tartom, hogy a leendő egyetemi TVSz-ben benne legyenek a Karunkat érintő fontos szabályozások (az egyetemi TVSz elfogadása esetén a TVSz kari kiegészítése megszűnik), fontos feladat továbbá a Központi Tanulmányi Osztállyal kapcsolatos problémák megoldása.

Bizalmadat előre is köszönöm.

E-mail: kasmir@sch.bme.hu