Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Egy tavaly óta várt ünnepély

Élőben találkozhattunk Kerekes Józseffel, akit a legtöbben Jim Carrey hangjaként ismernek - ő a Gyűrűk Urában Samut szinkronizálta. Újréti László is ott volt, aki Théodennek kölcsönzött magyar hangot, illetve a Jóbarátok Chandlere, Sinkovits Vitay András, aki Boromir hangja volt a filmben.

Sporthírek

Életem története

Talán amikor első komoly keresetedből megvetted, amiről addig álmodtál? Vagy amikor elbuliztad? Vagy amikor Ő megcsókolt? Vagy az első alkalom?

Schönherz tavaszi féléves rendezvénynaptár

Idén Köztársasági Ösztöndíjat kapott kari hallgatók

Rövid hírek Házunk tájáról

Nőnap - Átköltözés - KGy - Dezső - SPOT - Szakkoli - Szponzor Csoport

Túlélési útmutató

Mi újság, Hallgatói Gyűlés?

Új Vári Jazzklub

Tudod-e

Király Dénes (Dezső), II. Vill.

Nem vagyok annyira a szavak embere, így most csak röviden összefoglalnám, hogy amennyiben megtisztelsz a bizalmaddal, milyen problémakörrel szeretnék foglalkozni. Az egyik legfontosabb feladatnak azt látom, hogy a hallgatókat jobban informálják a Hallgatói Képviselet munkájáról, amely ugyan nem látványos, de nagyon is fontos. További fontos feladatnak tartom, hogy a leendő egyetemi TVSz-ben benne legyenek a Karunkat érintő fontos szabályozások (az egyetemi TVSz elfogadása esetén a TVSz kari kiegészítése megszűnik), fontos feladat továbbá a Központi Tanulmányi Osztállyal kapcsolatos problémák megoldása.

Bizalmadat előre is köszönöm.

E-mail: kasmir@sch.bme.hu