Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Szabadság

Szíjjelvágta

Baross Levente, II. Info.

Székely Király Zsolt, V. Vill.

SSSL – Szent Schönherz Senior Lovagrend

A felbuzdulást megragadva, néhány nappal a Gólyabál után a Kisrablóban elfogyasztott vacsora során fogant meg az ötlet: szervezett keretek között kellene tovább folytatni a fiatalok istápolását.

Rettegés

Kommersz magyarságtörténet két felvonásban

Az Ezeregyév kicsit azokra a filmekre emlékeztet, amit az effektek adnak el. Persze bizonyos szempontból lehet, hogy ez így jó, mert másképp biztos kevesebben lennének rá kíváncsiak.

Kedves Műegyetemi Hallgató!

Zenekarunk több mint 105 éve alakult és azóta folyamatosan működik.

MusicMania Online

http://musicmania.impulzus.com

Kálmán György (Gyuri), III. Info.

Kapitalizmus

Nem vagyok rossz ember, csak felismerem a lehetőségeket. A többiek ugyanígy tennének, nem vagyok rosszabb náluk. Embereket ölök? Nem. Ez csak üzlet. A levegő ingyenes a Földön, de mi most nem a Földön vagyunk. Hogy monopolhelyzetben vagyok? Igen, de ez az üzletnek csak egy része. Ha fizetnek, akkor adok levegőt. Hogy magas az ár? Nos, ez szemlélet kérdése csupán. Ez a valós ár, csak minimális profit van beleépítve. Nem vagyok állam, nem lehetek deficites. Most akkor kell az oxigén vagy nem? Mögötted a többiek is szeretnének vásárolni. Nincs elég pénzed? Nézd, ez a te problémád, én el tudom adni a levegőt másoknak is. Hogy meg fogsz halni? Igen, valóban, az emberek többsége nem tud élni oxigén nélkül. Igazából jobb lenne neked, ha több pénzed lenne. Óh, óh. Már csak pár másodpercnyi levegőd maradt. Azt hiszem, meg fogsz halni. Kár, végülis gyakori vásárló voltál. Bocs, de nem adhatok hitelbe, hiszen elvesztetted a munkádat, kirúgtak. Hé, kezdesz kékülni meg zöldülni! Hé! A francba! Hát pont itt kellett neki kipurcannia, most majd takaríthatom el. A következőt!

dave