Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Misztikus (?) KDJB - szoctám és társai

Fényképkészítés a belépőkhöz

Ismerkedj meg hóhéraiddal!

Ha én ezt a klubban elmesélem...

Rövid összefoglaló a ringsportokról

CS – egy kicsit másképp

Itt a BSS!

Music News

"Most először jelenik meg az Impulzusban zenei hírösszefoglaló. A MusicMania hagyományait követve igyekeztem az igényes rockzene világából híreket összeválogatni..."

Mi vár ránk

Sporthírek

A tél után kiszabadulhatnak azok is a négy fal közül, akiket a téli sportok szépsége nem fogta meg.

Bevezető

FeCat (Vasmacska Yacht Club)

Először is hadd gratuláljak a sikeres felvételihez! Ha már túl vagytok rajta, gondolom mindenkit érdekel, hol lehet majd bulizni. Hát itt lehet! A FeCat zenés-táncos rendezvény, kéthetente hétfőn kerül megrendezésre a Schönherz Kollégiumban, a Vizsgatemetővel felváltva, immáron három éve. Aki volt már ezeken a hétfői bulikon, az tudja, hogy milyen jó hangulatban telnek el. Remélem, Ti is minél hamarabb lenéztek hozzánk, ha lehet, már az első hétfőn!

Ez az egész még a Bartók úti kollégiumból indult, ahol pár lelkes ember elhatározta, hogy csinál egy jó bulit. Azóta kinőtte magát (a leglátogatottabb hétfői rendezvények egyike) és átköltözött a Schönherzbe (a neve is megváltozott a jobban csengő FeCat-ra - BB Clubnak hívták azelőtt -, de a szellem maradt). Rendezőgárdája folyamatosan bővül, minden évben írunk ki rendezőfelvételt. A hangulatról DJ Boris gondoskodik; bár a régi, jól ismert, bulizós nótákon kívül a legújabb számokat is lejátssza, a buli mégis inkább "nosztalgia-disco" jellegű. Mindenesetre bárki jól érezheti magát, ha eljön és kipróbálja! Biztos, hogy nem szakítjuk meg a sort, és kéthetente rendszeresen megrendezzük a FeCat-ot az elkövetkezendő félévben is, sokak nagy örömére.

Gyere és próbáld ki, milyen is az, ha tépi a hajad a szél; milyen a nyílt tengeren; vitorlázz te is velünk! A hangulatról mi gondoskodunk! Szóval sok szeretettel látunk minden gólyát! Álljon itt befejezésül annyi, hogy nektek a nyitóbuli ingyenes és kötelező...