Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Impresszum

Zarathustra* margójára

"Ne tervezd a jövőt: a jelenben élni kell! Aki ezt elfelejti, nem lesz mire emlékezzen múltjából."

MAFC vitorlásszakosztály

"...gyorsan rohanok Neptun istenünkhöz..."

Egy műegyetemista kalandjai falun

Simonyi Károly díjat adtak át

Meghívó

Kollégium és diákotthon

Amiért érdemes élni

Soha nem csináltam semmit se, ami kicsit is veszélyes: nem ittam meg egész életemben semmi alkoholt, nem próbáltam a cigarettát, nem mentem utazni, kirándulni, nem jártam társaságba, mert nem bírtam elviselni a sok elégedett arcot, illetve azokat, akik fesztelenül érezték magukat emberek között.

A HA5KFU kollégiumi rádióklub

Találkozunk szerdán

FeCat (Vasmacska Yacht Club)

Először is hadd gratuláljak a sikeres felvételihez! Ha már túl vagytok rajta, gondolom mindenkit érdekel, hol lehet majd bulizni. Hát itt lehet! A FeCat zenés-táncos rendezvény, kéthetente hétfőn kerül megrendezésre a Schönherz Kollégiumban, a Vizsgatemetővel felváltva, immáron három éve. Aki volt már ezeken a hétfői bulikon, az tudja, hogy milyen jó hangulatban telnek el. Remélem, Ti is minél hamarabb lenéztek hozzánk, ha lehet, már az első hétfőn!

Ez az egész még a Bartók úti kollégiumból indult, ahol pár lelkes ember elhatározta, hogy csinál egy jó bulit. Azóta kinőtte magát (a leglátogatottabb hétfői rendezvények egyike) és átköltözött a Schönherzbe (a neve is megváltozott a jobban csengő FeCat-ra - BB Clubnak hívták azelőtt -, de a szellem maradt). Rendezőgárdája folyamatosan bővül, minden évben írunk ki rendezőfelvételt. A hangulatról DJ Boris gondoskodik; bár a régi, jól ismert, bulizós nótákon kívül a legújabb számokat is lejátssza, a buli mégis inkább "nosztalgia-disco" jellegű. Mindenesetre bárki jól érezheti magát, ha eljön és kipróbálja! Biztos, hogy nem szakítjuk meg a sort, és kéthetente rendszeresen megrendezzük a FeCat-ot az elkövetkezendő félévben is, sokak nagy örömére.

Gyere és próbáld ki, milyen is az, ha tépi a hajad a szél; milyen a nyílt tengeren; vitorlázz te is velünk! A hangulatról mi gondoskodunk! Szóval sok szeretettel látunk minden gólyát! Álljon itt befejezésül annyi, hogy nektek a nyitóbuli ingyenes és kötelező...